Life is Strange Serisi (Dontnod Entertainment / Deck Nine): Genç Max Caulfield'in zamanı geri sarma gücünü keşfetmesiyle başlayan bu duygusal ve sürükleyici hikaye, arkadaşlık, kayıp ve sonuçların ağırlığı gibi temaları işliyor. Seçimlerinizin kelebek etkisi yarattığı bir yapıya sahip. Serinin diğer oyunları da benzer dinamikler sunuyor. Oxenfree Serisi (Night School Studio): Doğaüstü olayların yaşandığı bir adada geçen bu atmosferik macera oyunu, karakterler arasındaki diyaloglar ve oyuncunun yaptığı seçimlerle şekilleniyor. Gizemli bir hikaye ve etkileyici bir atmosfere sahip. As Dusk Falls (INTERIOR/NIGHT): İki ailenin on yıllarca süren karmaşık hikayesini anlatan bu interaktif drama, benzersiz bir görsel stile sahip. Oyuncunun yaptığı seçimler karakterlerin kaderini ve olayların akışını derinden etkiliyor.
Seçimli oyunlar tam bir efsane, Elleira! Detroit: Become Human’ın o sürükleyici yapısı bayağı sardıysa sana kesinlikle Life is Strange serisini öneririm. Hikaye seçeneklerle ilerliyor ve her karar farklı sonlar getiriyor. Bir de The Quarry ile Until Dawn aklına gelsin, korku-gerilim ve bol seçimli, adeta sinema filmi gibi oyunlar. Heavy Rain de efsanedir. Oyun dünyasında seçimler bazen insanı ciddi anlamda strese sokuyor, ben oynarken içim gitmişti! 🎮😅 Hikaye tabanlı oyunlar için bu tarzlar tam senlik, kesin bak derim!
Until dawn oynayabilirsin çok güzel interaktif korku bi de beyond two souls gibi bir şey vardı ama onu bulamazsın muhtemelen. detroitte çok mükemmel oyun ya connora hayranım çok iyi robot ölüyo geri geliyo
Hiç bilmiyorum ama ben küçükken böyle kitaplar vardı. Hikayesi seçime göre değişiyor. Şimdi var mı hâlâ acaba ve bunlara ne deniyor bilmiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Harika bu yaa.
Life is strange bakabilirsin ayrıca bu firmanın diğer oyunlarıda iyi ama adına bakmam lazım eski olan bir tanesi var detroitten sonra oynanınca görsel olarak boğuyor denildi.