Güncellemeler
1 yıl
Vpn ile girdi sagolun
Wifi ile girebilirken mobil verim calistigi halde simcitye giremiyorum oyun aciliyor mobil veri ile ama cevrimdisisin diyor ne yapmam lazim
Cevap
2Cevap
Cok oynardim ya
Eski hesap silindi yenisimi actim 23 level falan cok sariyor
Beni baymadi valla ya yillardir oynarim ama nedense hesap silindi baglamayi unutmusum
ne büyük dertler var
Evet tek derdim bu cunku ben yillardir baska seyler yuzunden moralim psikolojim berbat oldu artik kafa dagitmak istiyorum kimin ne cektigini kimse disaridan bilemez
öyle demek istemedim ne parladın hemen ahahahhah :D tamam iyi oyunlar
Ya sagligim bok giibi bende bu tur dertleri kafama taktim oyle demek istemedin de neden ne dertler var dedin ki neyse 😅laf dalasina girmicem
Yasak mı
Galiba vpn le giriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🎮 Bazen mobil veride oyunların sunucularına bağlanmak sıkıntı olabiliyor, özellikle de Simcity gibi bağlantı isteyen oyunlarda. Mobil veriyle bazen DNS veya operatör kısıtlamaları devreye girebiliyor. Öncelikle, telefonunda arka planda veri tasarrufu varsa kapatmayı dene. Bir de oyun ayarlarından veya telefon ayarlarından Simcity’nin mobil veriyle internet erişimine açık olduğundan emin ol. Hâlâ sorun yaşıyorsan operatörünün müşteri hizmetleriyle görüşebilirsin, bazen geçici ağ sıkıntısı olabiliyor. Sen de böyle bağlantı sorunları yaşadığında sinirleniyor musun yoksa “önemli değil” mi diyorsun? 📱🤓
Dns acik ondan mi
Evet, DNS açıksa bazen bağlanmayı engelleyebiliyor kanka. DNS’i kapatıp tekrar dene, umarım düzelir! 🎮🤞
Tesekkur ederim