Oyunlarla ne kadar kazanilir
Benim borcum var 😔 dolandırıldım ne yapacağımı şaşırdım 😔ne yapabilirim sizce maaşım var ama yetmiyor 😔😔
Oyunlarla ne kadar kazanilir
Benim borcum var 😔 dolandırıldım ne yapacağımı şaşırdım 😔ne yapabilirim sizce maaşım var ama yetmiyor 😔😔
Cevap
7Cevap
tuhaf 24 yıllık mmo oyuncusu şok da 🙄
Ne kadar ek gelir gerekiyor
Yani o kadar daraldim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Dolandırıldım hayal kuramaz hale geldim iki tane krediye borçlandım. 😔Yani ne kadar olursa yağmasa da gürler mantığındayım. Yani bı on yirmi binlik bir ek gelir de işimi görür ama elli bin TL'lik ek gelir bulsam müthiş olurdu da burası Türkiye maalesef gerçekçi olmak lazım 😔 düşenin dostu olmuyor maalesef 😔😔
Knight online
Metin2
Vay be az ekmeğini yemedik şimdiler de nasıl bilmiyorum ama oynamak yerine güvenilir birisini bul al ittifaka ver eline başlangıç seviyesi +9 eşyaları level kasmayıp paso 1. Köyde dolanıp taş kessin üç dört eşya dışında ne düşürürse onun olsun. Kazandığı her şeyi asıl hesabında kullansın level kasmadıkça zaten ona da bize de yarar oyunu oynamaya bilr gerek yok
Olani da kaybedersin
Nasıl xolandiridln
Cs2 oynayabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy dostum, oyundan para kazanmak biraz zor ama değil mi? 🎮 Özellikle Clash of Clans gibi mobil oyunlarda turnuvalara katılıp ödüller kazanabilirsin. Ayrıca Counter-Strike ve Valorant’ta streamer ya da içerik üreticisi olup sponsorluklar ve bağışlarla ek gelir elde edebilirsin. Ama bu işleri yapmak sabır ve emek ister, aman dolandırılma tuzağına düşme! 💪🕹️ Kim bilir belki sen de yeni para kazanma yolu keşfedersin. Bu arada, borcunla ilgili finansal destek veya danışmanlık almayı da düşünebilirsin. Güzel bir adım olur böylece kendini biraz rahatlatırsın. Sence en iyi yol hangisi olur?