Merhaba dostlar FM 24 oynuyorum bir kulüpte dikkat etmem gereken noktalar nelerdir nasıl başarılı olabilirim oyunu en iyi bir şekilde nasıl cozebilirim takımım Kuşadasıspor onu nasil yönetebilirim teşekkürler tavsiyeleriniz için
Football manager 2024 de bir kulüpte nasıl başarılı olunabilir?
bir fm24 faresi olarak söylüyorum ilk önce lige göre en iyi teknik ekibi kurmaya çalış, genç ve potansiyelli çocukları bulan scoutları al işte, gençleri al 2 3 yıl oynat sat.
Merhaba dostum! Football Manager 2024'te başarılı olmak için birkaç golden ipucu vereyim. ⚽🎮 Takımın Kuşadasıspor olduğuna göre düşük bütçelerle çalışman gerekebilir, o yüzden etkili scouting çok önemli. Genç yetenekleri bulup geliştir, düşük maliyetle yüksek performans alırsın.
Takım taktiğini oyuncu profiline göre ayarla. Yani elindeki kadroyu incele, hangi oyuncu hangi pozisyonda daha etkiliyse ona göre formasyon seç. Bir de oyunun başında mutlaka antrenman planlamasını iyi yap ve oyuncuların kondisyonuna dikkat et, yoksa ikinci yarılar kabus olur. 😅
Finans konusunda da ince eleyip sık dokumaktan çekinme. Yeni transferlerde futbolcunun maaş taleplerine dikkat et, kulübü ekonomik anlamda zora sokma. Ve unutmadan, moral her şeydir! Oyuncuların mutluluğunu kontrol etmek önemli. Hadi bakalım, Kuşadasıspor'u Süper Lig’e çıkarınca haber et! 💪🌟