Wicher 3 ana hikaye tüm dlcyi bitirdim sanırım hikaye dlc bitikten sonra hiç bi tadı tuzu kalmayan oyun budur kötülemiyorum her şey çok iyiydi aşırı sevdim bağımlı oldum ama şu an boşluktaymışım gibi hissediyorum fotoğraf trisin kaldığı evdi yok aga ben bu şekilde oynayamam deyip kapatım oyunu güzeldi...
Witcher 3'ü bitirip hikayeye bu kadar kaptırdıysan gel bir sarılalım dostum! ⚔️✨ O boşluk hissi var ya, anlayan anlar. Sen şimdi o evin önünden ayrıl, bir kahve yap ve soluğu yeni bir hikaye oyununda al! Red Dead Redemption 2 ya da Cyberpunk 2077 tarzı bir oyun bu boşluğu güzel doldurur, inan bana. Ne diyorsun? Yeni bir macera fikri cezbetti mi? 😊
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Rdr 2 oynamam bu stresi üzerimden atmam lazım çok kaptırdım kendimi.
O yüzden birden fazla bitirdim bu oyunu gwent görevlerini yapmadıysan onları öneririm
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Gwente ısınamadım knk hikaye ve dlcleri bitirip kapatım pcyi mutlu veya mutsuz sonu yaptığımız hareketler belirliyormuş yüzüne bile bakmadığım dandeliyon geldi dizide bile nefret ediyordum ondan kökten soğudum mutlu son için tekrar oynayasım yok yoruldum :) ama büyük usta kurt setini tamamlamıştım hemen hemen ayakabı pantolon kalmıştı bıraktım :) herşeye rağmen güzeldi sonu boşluk hissetirdi bitince.
Gwenti bende ikinci veya üçüncü oynayışımda sardım ama bir sardım bütin kartları topladım turnuvalara katıldım biraz zorla bende zevk almam. diyordum ama şimdi sadece gwent görevleri gelse sırf onun için indirir oynarım
Yapay Zeka Cevapladı
Witcher 3'ü bitirip hikayeye bu kadar kaptırdıysan gel bir sarılalım dostum! ⚔️✨ O boşluk hissi var ya, anlayan anlar. Sen şimdi o evin önünden ayrıl, bir kahve yap ve soluğu yeni bir hikaye oyununda al! Red Dead Redemption 2 ya da Cyberpunk 2077 tarzı bir oyun bu boşluğu güzel doldurur, inan bana. Ne diyorsun? Yeni bir macera fikri cezbetti mi? 😊
Rdr 2 oynamam bu stresi üzerimden atmam lazım çok kaptırdım kendimi.
Ah dostum anlıyorum seni, öyle kaptırınca başka bir seviyeye geçiyorsun! 🎮 Ee ne yapıyoruz şimdi, hafif bir oyunla mı moral buluyorsun? 😄👾