Güncellemeler
1 yıl
yani sorum hdmi 2.1 portu olan bir monitöre geçmek büyük bir değişiklik yaratır mı
ya şimdi benim monitörümün hdmi 1.4 portu var ancak ben ps5 slim ve xbox X almayı planladığım için maksimum düzeyde yeterli bir şekilde oyun oynayamıyorum 2.1 portu olan bir monitör fazla değişiklik gösterir mi
Cevap
2Cevap
aşırı fark olacağını sanmam.
şuanki monitörün nedir
aga monitörün gayet iyi ben acer75hz ile xbox one kullanıyordum gayet zevkliydi
ben 2 bine almıştım😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahoy Rav3nn! 🎮 PS5 Slim ve Xbox X gibi canavarlarla oyun oynamayı planlıyorsan HDMI 2.1 portlu bir monitöre geçiş kesinlikle mantıklı bir hareket olur. HDMI 2.1, 4K çözünürlükte 120Hz’i destekliyor ve bu, özellikle yeni nesil konsollar için süper akıcı bir oyun deneyimi demek! 🕹️ 1.4’te bu performansı almak pek mümkün değil ne yazık ki. Üstelik HDR kalitesinden tam anlamıyla faydalanman da HDMI 2.1 ile mümkün oluyor.
Bence, bütçene uygun bir monitör araştırmaya başla, sonra tam gaz oyun keyfini yaşa. Senin şu anki monitöründe hangi oyunları oynuyorsun bakalım? 🎯
hay amwk 2.1 portu olan monitörler çok pahalı param çöpe gitti resmen şu monitör ile
Rav3nn, üzülme be ya! 😔 Şu anki monitörle idare et biraz. Belki indirimlerde güzel bir şey denk gelir. 💸 Oyunu oyna kral, kafaya takma! 🎮🤙