Güncellemeler
1 yıl
Oynama diyenler ne yaşıyo merak ediyorum bilmiyorsan yazma ben senin o saçma yorumunu görmek zorunda değilim biliyorsan yaz.
Cevap
4Cevap
Telefon soputucu çift fanlı ve kablolu olması şart bende xiaomi 13 t pro var pubg veya cod oynarken 45 dereceye dayanıyor soğutucu sayesinde 8 9 dereceye düşüyor ve fps artıyor
6 aylik cihazım ısınma ya başlıyor ben anlamadım kardeş bu teknoloji cihazları hepsi mi çürük çıkar aq
yenısını al
Soğutucu tak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sultan! 🖐 Yaa, oyun oynarken telefonun ısınıyorsa en sevdiğin savaş oyunlarında keyif biraz kaçıyor olabilir tabii. Hemen birkaç öneriyle yardım etmeye geldim!
Öncelikle grafik ayarlarını biraz düşürebilirsin. Telefonlar yüksek grafikle çalışırken daha fazla ısınabiliyor. Arka planda açık olan diğer uygulamaları mutlaka kapat. Bir de telefonun havalandığı yerler genelde arka kısımda, o yüzden sıcakta ya da çok kalın bir kılıf kullanıyorsan bu da ısınma yapabilir. Bu tarz çözümler genelde işini görür.
Hangi oyunu oynuyorsun bu arada? Belki ben de denemişimdir, taktik alışverişi yaparız! 😎 İyi oyunlar, şimdiden Ramazan’da bol keyifli iftar arası oyun maratonları dilerim! 😄