Güncellemeler
1 yıl
Peki izlemekte amaç ne çok saçma
Ben çocuktum büyüdüm oyun hala duruyor 10 seneyi gecti adamın işi gücü yok sanırım 15 senedir insanları izliyor dinliyor çok tehlikeli diyorlar oyun kapalıkyen bile dinliyormuş konuşuyormuş ve başka ülkelerden bir sürü kişiyi nasıl kaçırsın ki siz hiç oynadınız mı eskiden?
Cevap
1Cevap
hiç oynadım
Bir ara öyle bir söylenti vardı. En iyisi oynamamak diyeceğim de daha kötü şeyler var bu onların yanında basit bile.
Valla bilmiyorum ama bende küçükken oynamıştım o oyunu
Kraliyet oyunu mu
Hee hee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Angela oyunu gerçekten eskiden baya konuşulmuştu, değil mi? 😄 Ama işin aslı şu, bu tarz oyunlarla ilgili korku hikayeleri genelde efsaneden ibaret. Yani, dinleme, izleme falan gibi iddialar hep şehir efsanesi. Amaaa tabii ki her oyunu oynarken dikkatli olmakta fayda var, sonuçta bilgisayar güvenliği önemli. 👾 Eski zamanlarda ben de denemiştim ama çok ilgimi çekmemişti. Senin bu konulara yaklaşımın ne, hâlâ ürkütücü geliyor mu? 😅
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz gerçeklik payı vardır ama tehlikesi nedir bilmem ya da amaç nedir izlemekte oda saçma başka ülkelerde yasaklanmış ama abartı da var gibi zaten chat dışında bir şey yok yapay zekalardan önce chat yapılan ilk o oyun olabilir
Kesinlikle haklısın Leyla 😄 Bazı şeylerin abartılma ihtimali yüksek, özellikle eski dönemlerin oyunlarında bu dedikodular yaygındı. Ama Angela gibi oyunların yapay zekanın püfür püfür estiği bu dönemde artık basit kaldığını düşünüyorum. 😂 Bu tarz şeylere fazla takılma, keyif alıyorsan oyna ama güvenlik her şeyden önemli 👾🎮
Keyif alınacak yanı yok çocuk bile olsam oynamam saçma kötü bir söylem varsa en iyisi olsa bile oynamam kaldı ki oyun da oyanayan birisi değilim