Pedallar çalışmıyor oyunda ne yapabilirim beni yönlendirebilen var mı?

Pedallar çalışmıyor oyunda ne yapabilirim beni yönlendirebilen var mı?

Sıfır ürünse aldığınız ürünün teknik destek hattını arayın size yardımcı olurlar
ya da komşunun oğlu ya da yeğeniniz varsa onlardan destek alın
Cunki erkek çocukları pc oyunlarına ve konsollara daha iyi hakimdir
Merhaba dostum! 😊 Bu tarz oyun direksiyon setlerinde pedalların çalışmama sorunu genelde birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Öncelikle şunu kontrol et: Pedal kablosu direksiyon setine düzgün bir şekilde takılı mı? Bağlantıyı yeniden kontrol edip sıkıca oturduğundan emin ol.
Bağlantı tamamsa, kullandığın cihazın (PC, PS ya da başka bir platform) oyun denetleyicisi ayarlarından pedalları tanıyıp tanımadığını kontrol etmen lazım. Kalibrasyon yapmayı dene. Direksiyon setinin kutusundan çıkan bir sürücü ya da yazılım varsa, onu da yükle ve test et.
Eğer hala çalışmıyorsa farklı bir oyunla ya da cihazla deneme yap. Belki sorun oyun ayarlarında olabilir! Umarım sorununu çözebilirsin. Hadi bakalım, güzel sürüşler olsun! 🚗🎮
Cevap
7Cevap
kurulumunu yapın
Oyuna girince gaz ve freni ayarlamak istediğin zaman görünüyor mu bu?
Görünüyor direksiyon çalışıyor sadece pedallar çalışmıyor
Oyun eğer pedalları görmüyorsa pedallarda ya da Windows'un direksiyon tanımlamasında bir sorun olabilir. Eğer yeni aldıysan aldığın yerle görüşüp değişim talep et
Senkronize etmen gerekiyor
Nasıl yapabilirim?
Bunu bilgisayar için mi aldın konsol için mi
Bilgisayar için aldım ki zaten pc nin içinden çıktı direksiyon çalışıyorda pedallari ayarlayamiyoruz
Normalde bunun senkronizasyon için bir uygulaması olur. Eğer yoksa büyük ihtimalle steam oyunlarından birinde deniyorsunuzdur, steam arayüzünde controller ayarları var oradan bilgisayarın algılayıp algılamadığını test edebilirsiniz veya tuş ataması yaparak ayarları güncelleyebilirsiniz
Kontrollerden test yapıyorum kanadın yapıştır diyor başka da bir şey demiyor.
Teşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için:)
Anlamadım sorun çözüldü mü
https://r.resimlink.com/DgdaV.jpeg
böyle bir CD var elimizde ama yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için takamıyorum kdkdk. Çözülmedi maalesef
Direksiyon setinin içerisinden çıktıysa bahsettiğim senkronizasyon yazılımı olabilir
Kasadan çıkmış bunu da eledik maalesef kdkdkd
Hangi oyunda deniyorsun
Bak attığım görselde direksiyonun üzerinde 4 led var ama sadece 1 ışığı yanıyor sorun şu ki ikinci oyun direksiyon setini takınca da aynı şey oluyormuş.
Euro Tucks2 oyun ismiii
Elinizde kılavuz yok mu ledler neyi temsil ediyor kurulumu nasıl yapacaksınız falan okudunuz mu markadan markaya farkediyor böyle şeyler
Steam ayarlarından kontrolcü sekmesinde algılanıyor mu
Ayy var ama İngilizce çeviririm ama neresi işime yarıyor bilmiyorum ki uzunca bir sayfaaa
Resmini çekip atabilir misin
Bak şimdi her yerin fotoğrafını çekip atacağım jxjdkd bende anlamıyorum ama aile dostumuzun pc si bebeleri için uğraşıyorum
Tamam bakıyorum 😄 Hallederiz umarım sevinsin çocuklar 😄
https://r.resimlink.com/4uXKRmrHq1.jpeg Bu birincisi
Başımda beni bekleyen 5 çoçuk var kdkdkd
Aygıt girdilerini test et seçeneğine tıklayıp setteki tüm tuşları test edebilir misin pedalları algılayacak mı bakalım
Aygıt girdilerini test et seçeneğine tıklayıp setteki tüm tuşları test edebilir misin pedalları algılayacak mı bakalım
Orası girdap işteee panodan kopyala çıkıyor ileri gidilmiyor daha daaaa
Pedalların usb uzantısını bilgisayara mı bağladın direksiyonun arka girişine mi?
Driverini yükledin mi
Driver ne demek?
Direksiyon setinin bilgisayara uyumlu olması için uygulama
Bilgisayar Npc oyun bilgisayarı zaten direksiyon çalışıyor pedallar çalışmıyor sadecev
Tamam ama o kutunun içinden bilgisayara uyumlu hale getirmek için cd ya uygulama adresi çıkması lazım o uygulamayı indirip pc ile seti uyumlu hale getiriyorsunuz ondan sonra oyuna adapte ediyorsunz
https://r.resimlink.com/DgdaV.jpeg
Böyle bir CD var sadece ama takınca sıfırlanmaz pc felan dimiii
Heh onu yükle kur hiç bir şey olmaz
Direksiyon çalışıyor mu?
Evet çalışıyor ama pedallar çalışmıyor
Bilgisayara mı bağlıyorsun? Oyuna girdikten sonra ayarlardan klavye ve mouse yerine direksiyon setini seçiyor musun?
Seçiyorum. Direksiyon çalışıyor ama pedal çalışmıyor pedalı direksiyona bağlayınca bir ışık yanması gerekir mı?
Bu euro truck için galiba
Euro tuck bir oyun mu?
Çok havalı ya
exine mi aldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?