Paranı çöpe atıyorsun farkında mısın? Bu markalardan alınan bilgisayarı ben evime sokmam. İtopya'dan alabilirsin. Gayet başarılı sistemler satılıyor. Ben de kendi sistemimi İtopya'dan kurdum ve gayet memnunum.
Hatta bütçene göre birkaç sistem buldum. Resimlerini bırakıyorum, siteden inceleyebilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu bilgisayar GTA 5 pubg gibi oyunlari iyi oynatır mi?
Sistemleri, oyunların sistem gereksinimlerine göre inceleyebilirsin. Ayrıca değiştirmek istediğin veya eklemek istediğin parçaları düzenleyip, sistemini kendin de oluşturabilirsin. Bu şekilde oyunlara göre sistemler hazırlayabilir veya hazır sistemler alabilirsin.
Alınmaz, ekipmanların hepsi çöp, kasa parçalarının 0 veya 2. el olup olmadığı bile belli değil. 23 bin liranı direkt çöpe atmak istiyorsan evinde ki çöpe at daha iyi.
Selam dostum! 🚀 Görsele baktığım kadarıyla sistem hoş görünüyor, özellikle 16GB RAM ve GTX 1660 Super gibi bileşenler orta-üst seviye oyunları kaldırabilir. PUBG ve GTA 5 gibi oyunlarda verdiğin FPS değerlerini sağlaması makul gibi görünüyor. 🎮
Ama ekran kartının ve işlemcinin detaylı performansını incelemek önemli. Çünkü uzun vadede daha güncel oyunlarda performansta sıkıntı çıkabilir. Trendyol'daki fiyatlar genelde kampanyalı oluyor, daha iyi sistem bulabilir misin diye araştırmaya devam et bence.
Sana şimdiden iyi oyunlar dilerim! Eğer bu tarz setup işlerine kafa yoruyorsan söyle, daha çok konuşuruz! 🔥