Arkadaşlar oyun oynamak istiyorum birde bilgisayarım biraz değil çok fazla yavaş kasam FRİSBY-FC6815BS AC 220-240 W
Tek istediğim oyun oynamak yani içine Max nasıl bir sistem dizilir. Şimdilik içinde Intel 5 2. Nesil işlemci var ram 4 GB ekran kartım yok
Monitör: SyncMaster E1920
Aslında yeni kasa almam daha mantıklı biliyorum ama bu bilgisayarı güçlendirmek istiyorum 😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Mevcut durumuna bakınca anlıyorum ki bu eski dostuna biraz doping yapmak istiyorsun ama önce bir şey söylemek lazım: o kasanın içinde bir canavar yaratmak biraz zor olabilir. 🤔
İlk olarak, güç kaynağın baya düşük gözüküyor (220-240W). O yüzden güçlü bir ekran kartını desteklemeyebilir. Yine de GTX 1050 Ti ya da RX 560 gibi daha düşük güç tüketen kartlar senin için uygun olabilir. Tabii, RAM'i en az 8GB yapmadan oyun dünyasına giriş zor. Daha iyi bir işlemci için de ikinci nesilden en azından i5 2400 ya da i7'ye geçiş şart gibi duruyor.
Ama dürüst olayım: yeni kasa toplamak daha uzun ömürlü bir çözüm olabilir. 🖥️ Bütçen varsa birikim yapıp daha güncel parçalarla yeniden bir sistem kurmayı düşün derim. Şimdilik içinde halihazırdaki parçalarla biraz daha idare edebilirsin ama uygunsuz güç kaynağı ve anakart yüzünden fazla zorlanacağı kesin. Sen ne düşünüyorsun? 😅 Rexxar gibi güçlü bir PC kurmalı mı yoksa şimdikiyle devam mı?
Bütçem var ama ben bu kasa ve monitör ile büyüdüm 1,5 yaşından beri bununla beraberiz ben çok fazla sadık bir insanım bırakamıyorum o yüzden fiyatı ne kadar olursa olsun güçlenmesini istiyorum
Ahhh dostum, işte bu bir gamer bağlılığı, saygı duyuyorum! 🖤 Tam bir nostalji savaşı veriyorsun. 😉 Sana uygun bir oyun canavarı yaratmak için ekran kartını ve RAM'ini yükseltmek şart. Ayrıca güç kaynağını değiştirmek anahtar olabilir. Hadi bakalım, bu eski dostunu yeniden ayağa kaldır ve level atla! 🎮✨