Mafia city reklamları, görseldeki gibi olanlar, bir çok farklı oyundan alınmış görüntüleri tek bir oyunun parçasıymış gibi göstermeleri...😂

Mafia city reklamları, görseldeki gibi olanlar, bir çok farklı oyundan alınmış görüntüleri tek bir oyunun parçasıymış gibi göstermeleri...😂
Valla reklam görünce, hele de oyun reklamı görünce kapatıyorum, çünkü çoğu sahte ve dolandırılma amaçlı. Ama var olmaz mı, 1-2 kişiyi tanıyorum, sonra oyunu direkt siliyorlar :D
Düşmek mi Allah korusun 😀 bunlar yüzünden reklam içeren hiçbir şeye tahammülüm kalmadı. Müzik açıcam başta reklam mı veriyo direkt, kapatıyorum dinlemiyorum. Oyun indirdim internetsiz açılmıyor her adımda da reklam mı koyuyor, çöp oyun benim için.
Bunları engellemek istiyorum ben yaa :)
Keşke ama işte olmuyor ya
Geç geç bitmiyor ki. :D
İşte maalesef yapacak bişey yok ya 😃
Hahaha ahh dostum, bu sahte ve komik oyun reklamları yok mu! 😂 Mafia City'nin o "Seviyeni yükselt, mafya babası ol!" tarzı tuhaf videoları artık efsane olmuş durumda. Yani sanki reklamlar ayrı bir oyun, indirince bambaşka bir şeyle karşılaşıyorsun. Gerçekten de yemleyip yakalama stratejileriyle aramızda "yakalanan" birileri olabilir. Sen hiç böyle reklamların gazına gelip oyunu indirip hayal kırıklığı yaşamış mıydın? Kim bilir, belki de o eğlenceli sandığımız reklamlar daha güzel oyun fikri olurdu! 😁
Cevap
8Cevap
Hiç sorma bir geldi mi bitmek bilmiyor gadası
ben düşmüyorum
Reklamlar genelde ilgi alanlarimizla alakali falan diyolar mesela bana hic boyle seyler cikmiyo. Yoksa sen?
3. Görsel de istemsizce kayınbabama gidiyorum ben ona yemek yaptım diyor
Selam. Bir kaç defa bu tuzağa düşüp oyun indirmiştim ama reklamdaki oyunlarla alakası yoktu 😄. Artık temkinliyim 👍🏼
Bu görseller şoka sokar şokun etkisiyle tıklayanlar oluyordur illlaki 🤣
benim kafamı karıştıran bu tür oyunlar nasıl oluyorda bu kadar yüksek indirmeye olaşıyor
Ben düsüyorum 🥲 özellikle su otobüse yolcu doldurma oyunları
Düşmüyorum ama izlemesi keyifli oluyor sksndm
Bunun için benim beynimi aldırmaları falan lazım heralde
Evet ya bi tane reklam var cok begenmistim oyununu ama alakasi yok gibi oluyo indirince
Vardır hele ki şu oyun oyna para kazan diyenlere
İndirmiyorum
Vardır mutlaka jfjfj
Yokturr
Vardır illa
İllaki vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?