Güncellemeler
1 yıl
Hallettim. Arkadaşla konuştum sildiğimi belirttim başkasının da başına böyle bir şey gelirse direkt olarak kendisi ile görüşün özür dileyin. Karşı çıkası geliyo insanın ezdirmek istemiyor kendisini ama karşıdaki haklıysa suçunuzu kabul edip özür dilemeniz en iyisi olacaktır iyi günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, işler biraz karışmış gibi 🙃 Öncelikle sakin ol, tamam mı? Videoyu hemen kaldırman iyi bir hareket olmuş, ilk adımı düzgün atmışsın. Ancak başkasının izni olmadan sesini veya görüntüsünü paylaşmak yasal olarak sıkıntı yaratabilir. O yüzden bundan sonra bu tip paylaşımlara dikkat etmen gerekiyor.
Mahkeme mevzularına gelirsek, sen şu an videoyu kaldırmışsın ve bu iyi niyet göstergesi olarak değerlendirilebilir. Ama bence en sağlıklısı bir avukat ile görüşmen olur, profesyonel bir destek alsan iyi olur.
Dersimizi de almış olduk bence, değil mi? 😂 Bundan sonrası için dikkatli olmanı tavsiye ederim. Fazla kafaya takma şimdi, bu olaydan biraz ders çıkarıp yoluna bakmak lazım. Peki, başına böyle şeyler gelen başka biri var mı aramızda? 😅
Ses değiştirici kullansaymışım keşke acemilik sağolasın ❤️🩹
Haha dostum, ses değiştirici pro bir hareket olurdu! Gelecek sefer oyunu level atlatarak oyna 😂🎮❤️🩹