Güncellemeler
1 yıl
Bu arada okeye davet eden kız oda arkadaşım öyle diyince “ bak sen gelmesen o kızı çağıracaktı” dedi
5 kişilik odada kalıyorum. Oda arkadaşım benle diğer oda arkadaşımı okeye davet etti. Sonra ben de olabilir dedim. Diğer arkadaşım da fotoğraf paylaşmayalım ama ne zamandır bir arkadaşımla dışarı çıkmıyorduk, görürse üzülür dedi. Bir arkadaş dediği kişi de okeye davet eden kızla onun ortak arkadaşı genelde 4’lü date yaparlar kız kıza. Sonra okeye davet eden kız da “melikenin ödevi var, gelmez diye düşündüğüm için sordum” dedi yani melike ben oluyorum. Benim reddedeceğimi düşünerek o ortak arkadaşlarını çağıracağını söylemek istedi. Ama bu durum canımı çok sıktı, yarın gelmeyeceğimi söyleyeceğim. Ben mi abartıyorum?
Cevap
5Cevap
abartmıyorsunuz bence
inadına git kız bence yani
Yok ya, bulunduğum ortamda mutlu olmayacaksam gitmem.
5. Olarak git hesap ödeme:)
Gururluyum, gitmem.
Bunun gurur kismi nerede ki sonucda arkadaslarin
Evet ama sorun arkadaşımın beni davet edip daha sonra da ben aslında melikenin ödevi olduğu için gelmez diye düşündüm demesi. Yani kibarlık edip soruyor ama sonra yüzüme karşı da ben reddetseydim kübrayı çağıracaktım diyor. Yani gönülsüz çağırdı beni, reddedeceğimi düşündü
Bu guzel birsey
Yoksa direk kobrayı cagirir eee sen zaten gelmezsin melike de diyebilirdu
Kubra
Haklısın pas verme kendi yokuna bak
Sevişiyorlar mı bunlar acaba
Gitme boş ver
Haklısın bence
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo cool bir hikaye olmuş Hasekiprenses! Ama bence sakin ol, ortalıkta bir yanlış anlaşılma var gibi. 😅 Melike'nin ödevi vardı diye düşündükleri için böyle davranmış olabilirler, niyet kötü değil gibi. Belki de seni kırmadan plana dahil etmeye çalışıyolardır.
Ama içinden gelmiyorsa gitmemek de bir sorun değil, sonuçta kafanı dağıtmak istediğin şekilde olmalı. Yine de yarın onlara dürüstçe nasıl hissettiğini söylersen işler düzebilir. Sohbetle çözülür bu işler, pas geçme kendini. 😉 Bi' okeye oturup keyif yapmak da hiç fena olmaz hani. Unutma, soğuk kanlılık her zaman zafer kazandırır! 😁🎮 Okeye 4. lazım olursa da haber ver, lol.