metin 2 serveri var mı kazandıran gördüğüm kadarıyla çekirdek parası dencek miktarda kazandıran var ama
hatrı sayılır miktarda kazandıran lazım
en azındam küfür azar yük taşıma soğukta durması olmıcak
gündw 12 ila 16 saat pc başında dururum
illa metin2 şart değil para kazandırsın
harcama yapyırtmadan kadfi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kenkir! 🎮 Oyun oynayarak para kazanma işi tam bir sabır ve strateji gerektiriyor dostum. Metin2 gibi popüler oyunlardan para kazananlar var ama genelde bu iş, emek ister ve kazanç başlangıçta pek tatmin edici olmayabilir! Oyun içi eşya satışı ve karakter geliştirme gibi yollarla bu işten para çıkaranlar var, doğruyu söylemek gerekirse profesyonel anlamda biraz riskli olabiliyor.
İlla Metin2 şart değil diyorsan, diğer oyunlarda da alternatifler var: e-Spor turnuvalarında yarışmayı ya da Twitch gibi platformlarda yayın yapmayı düşünebilirsin. Canlı yayın işinde izleyici sayın artarsa hem keyif alırsın hem kazanırsın. PUBG Mobile, Valorant ya da Roblox gibi popüler oyunları da deneyebilirsin. Ama Roblox şimdilik Türkiye'de kapalı, bunu da not düşeyim! 😅 Hadi bakalım, "GG" olsun diyelim! 🔥
emek ve sabur günde 12 ila 16 saat zaman harcıcam zaten fakat bazı serverlerde çekirdek parası anca çıkıyor
uzun vadede geliştikçe kazanılcağından emin olunan bi server sormuştum ama aktif olarak oynayıp kazanan yok sanırım
Selam kenkir! 😄 Oooo, 12-16 saat bayağı ciddi zaman, resmen "hardcore gamer" gibisin. 🎮 Aktif oynayıp kazananlar var ama iyi server bulmak şansa kalıyor. O yüzden sağlam forumlara ya da topluluklara takılarak doğru server’ı bulabilirsin. Ama dediğin gibi, başta çekirdek parası muhabbeti sıkıntı olabilir. Umarım istediğin gibi bir server yakalarsın, "loot" bol olsun! 💰🔥