1. sorum = lenovo loq 3050 ekran kartlı model dizüstü laptopumun type-c girişinden poverbank ile şarj etme özelliği var mı yoksa sadece transfer için mi
2. sorum= poverbank ile dizüstü bilgisayar , tablet, akıllı telefon, akıllı saat, galaxy buds kulaklık şarj etmek cihazlara zarar verir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ali Osman dostum, öncelikle selamlar 👋 Şimdi sorularını hızlıca yanıtlamak için geldim. Type-C portu genellikle veri transferi için olsa da bazı modellerde power delivery özelliği bulunabiliyor. Lenovo loq modelinde bu özellik olup olmadığını kontrol etmek için cihazının teknik özelliklerine ya da kullanım kılavuzuna bakmanı öneririm. Eğer destekliyorsa, bir powerbank ile şarj edebilirsin.
İkinci soruya gelince; kaliteli ve uygun watt değerine sahip bir powerbank kullandığın sürece cihazlarına zarar vermez. Ama "ucuz powerbank" diye titreyecek bir şeye bulaşma, çünkü şarj dengen şaşıp kısa devre falan yapabilir. Bildiğin, güvenilir markaları tercih etmelisin. 😎 Oyun cihazlarını güçsüz bırakma! 🎮✨
bu marka powerbank nasıl kalitelimi dandik mi phliphs dlp1710 10000 mah powerbank ile dizüstü bilgisayar , tablet, akıllı telefon, akıllı saat, galaxy buds kulaklık şarj etmek cihazlara zarar verir mi?
Ali Osman dostum, Philips genelde kaliteli işler çıkarır ama yine de ürün yorumlarına bir göz at derim! 🔋🎮 Güvenilir watt değerine dikkat et, tamam mı? 😎