Daha yeni PlayStation 5 aldım hangi oyunları satın alayım, ve içeriğini biraz anlatır mısınız ona göre karar vereyim 🫶🏻

Daha yeni PlayStation 5 aldım hangi oyunları satın alayım, ve içeriğini biraz anlatır mısınız ona göre karar vereyim 🫶🏻

Last Of Us var güzel oyundur, pandemi dönemimde bitirdiğim ve çok keyif aldığım bir oyun. Virüs sonrasını anlatır.
Uncharted var, çeşitli tarihi gizemleri ortaya çıkarmak için dünyayı dolaşan bir hazine avcısı olan Nathan Drake'i konu almaktadır.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyecem 🤗
Tamam olur tabi , aklına geldikce oyun isimleri yazabilirsin buraya.. tabi istersen 🙂
Zevkle okurum🤗
Detroit Become human iyi oyundur, yeni başlayacağın için kolay olur senin için,
robot da olsa insan insandır temasının işlendiği, interaktif seçimler ile hikayeye yön verilebilen, her ne kadar kafamdaki son seçeneklerde yer almasa da kendi türünde nadir ve sürükleyici bir oyundur. i.pinimg.com/.../...156f7b15eb8bf609b141506616.gif
Harika araştıracam bunları, zahmet etmişsin teşekkür ederim 🤗
Teşekkür ederim 🙏🏻
Tatlım, hayırlı olsun PlayStation 5! 🎮✨ Kesinlikle Horizon Forbidden West ile başlamalısın. Efsane bir açık dünya! Robot dinozorlar, büyüleyici grafikler, olay! 🔥 Ayrıca Spider-Man: Miles Morales tam PS5’lik bir deneyim. Aksiyon ve hikaye çok iyi akıyor! Eğer korkuyu seviyorsan, Resident Evil Village diyorum. Ooo bir de God of War Ragnarök çıkmadan onu unutursan ayıp olur gibi 🪓✨ Sen seç, keyiflen! 😍
Teşekkür ederim deneyecem bunları 🫶🏻
😍❤️
Cevap
7Cevap
God of war
Teşekkür ederim
Yaşasın ps kardeşliği
Aynen öyle😅🙏🏻 sanırım yatay koymamız gerekiyor degilmi öyle duyumlar aldım sende öyle koymuşsun
Ben genede riske girmeyim😅
Ayy güle güle kullan.🧿💖
Darısı başıma inşAllah.😹
Yaaa Çok teşekkür ederim en kısa zamanda seninde olur inşaAllah🤲🏻😍❤️ gamer kızların hakettiği bir cihaz❤️
Ayy inşAllah diyelim kızçem🥲🌹💖
❤️❤️❤️🥰🥰
Güle güle kullan
Call Of Duty, Mortal Kombat, Sniper Elit bunlar sağlam oyundur tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerini dikkate alacam 🙏🏻🤗
Rica ederım🙏😊
Uzun zamandır oyunlardan çok uzak kaldım ya pes falan olabilirsin
Hayırlı olsun, dijital mi aldınız
Teşekkür ederim diskli
Kombat oynuyodum ben bunda
Deneyecem teşekkür ederim 🤗
Hayırlı olsun 🌱
Teşekkür ederim 🤗
Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim 🤗
Rica ederim ben pek sevemedim oyun işlerini ya 😂
herkesin ilgi alanı farklıdır.😅
Kesinlikle benim ilgi alanı grafikler borsa vs şeklinde ahaha
Oda iyiymis
Evet para kazanmak ve oyunlardan da kazanım saglamak mümkün karakter leveli yükseltip satmak ile ilgilenen var
Güzel tavsiye
😬😬 rica ederim bu oyunlarda hastalar var paraya kıyar borsası bile var 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?