Gamer Kelime Avı oyunlarını seviyor musunuz? Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Papciciler benden uzak dursun 😂Kelime avı diyince de ben be Kelime Avı oyunlarını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Tempæst Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 1 yıl Gamer konusunda 863 cevap paylaştı. babciciler bu ne şimdi dicek :D bazen oynarım 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Papciciler yallah 😂 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Gamer konusunda 331 cevap paylaştı. Elbette severim ama oynamam gadası 🙃 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Neden? Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Çabuk sıkılıyorum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. sevmem hiç 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Aaa
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bunu birkaç kez oynadım ama daha çok ben kelimelik oynamayı seviyorum. Turnuvalar falan var orada zevkli oluyor 2 7 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Online mı o? Yorumla ıforyou_06 1 yıl Evet karşılıklı oynanıyor, 1vs1 ister arkadaşınla istersen restgele eşleşme ile kelime türetme oyunu Yorumla ıforyou_06 1 yıl Sen kimsin Yorumla Işıkhızında 1 yıl Rüya'nın en sevdiğin arkadaşıyım 😂 Yorumla ıforyou_06 1 yıl En sevdiği kısmı ironi mi Yorumla Işıkhızında 1 yıl Yoo Yorumla ıforyou_06 1 yıl İsimleri pek bilmiyorum ama bir tahminim var Yorumla
Göktuğ_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Daha yeni pubg girsem mi diye düşünüyordum neyse buraya gireyim dedim 😂😂 Ama severim bende kelime oyunlarını, oynuyorum bazen 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Papcici ya 😂😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bunu çok oynardım sıkıldım simdi gördüm yine yükleyeyim🙄 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bende çok oynardım çok ilerlemiştim ama seviyem geri gelmedi geri yükleyince 😒 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Mailini kaybetme😂 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl bilgisayar, telefon oyunlarını hiç sevemedim ben.. 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Benim de tarzım değil 😂 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Karşımda birisi pubg oynuyor.Severim bu tür oyunları. 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Vur kafasına bi tane ya Yorumla guapomorena 1 yıl Olmaz, kibar adamım. Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kelimelik seviyorum arkadaşınla karşılıklı oynanan. Rakip varsa kapışalım 😂 (çok iyi değilim) 2 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kelimelik oynarım arada ondada dişli rakipleri engelliyorum hjl 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Severim ama bir sureden sonra stres yapiyor uzun sure cikamiyorsun 1 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bulmacaları gazeteden çözerim telefonda sıkıcı 1 0 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Seviyorum çok oynardım zamanında ama şu an sadece 101 oynuyorum başka oyun yok 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bir zamanlar oynardım sonra soğudum 😃 2 8 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ooo bu aralar sitenin en popüler kızı 😂❤️ Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Beeeen mi 😂 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Evet 😂 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Bana dedi ay ben seni döverim 😃😂 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ay ne dedim Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl O benim sevgi gösterme cümlem 😂 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ay beni seviyo 😂❤️ Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Yasak mı 🤣 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Çok sıkıcı geliyor bana denedim ama sarmadı. 1 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum 🤔 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Pc? Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl PC mi kaldı ya, hangi devirdeyiz 😂 Telefonlar artık PC gibi oldu 😂 Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Severim. Bulmaca gibi çözmüş gibi keyif verir 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bulmaca da severim zaten Yorumla
yeşilerikgjfty6 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Annemin en sevdiği oyun bu oyun sevmem ben 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben de bi bunu biliyorum 😂 Yorumla yeşilerikgjfty6 1 yıl Ya 😂 Yorumla
tahirhancizaddoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Yıllardır gizli gizli oynuyorum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl afetmem:) 1 3 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Vauv Yorumla TipSizAdam06 1 yıl miyavlıyomusun o ne:) Yorumla Işıkhızında 1 yıl Miyav mi yazdım be vaauv yazdım Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok severim 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben de Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Steam pubg oynarim 😅😅 1 6 Yorumla Işıkhızında 1 yıl O ne 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pubg Steam zor olan versiyonu Yorumla Işıkhızında 1 yıl Kelime avının mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya kelime avı ne alaka pubg diyom kelime avı diyon Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ayy papcici kaçıyom 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bayy Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Gamer konusunda 303 cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
babciciler bu ne şimdi dicek :D
bazen oynarım
Papciciler yallah 😂
Elbette severim ama oynamam gadası 🙃
Neden?
Çabuk sıkılıyorum
sevmem hiç
Aaa
Bunu birkaç kez oynadım ama daha çok ben kelimelik oynamayı seviyorum. Turnuvalar falan var orada zevkli oluyor
Online mı o?
Evet karşılıklı oynanıyor, 1vs1 ister arkadaşınla istersen restgele eşleşme ile kelime türetme oyunu
Sen kimsin
Rüya'nın en sevdiğin arkadaşıyım 😂
En sevdiği kısmı ironi mi
Yoo
İsimleri pek bilmiyorum ama bir tahminim var
Daha yeni pubg girsem mi diye düşünüyordum neyse buraya gireyim dedim 😂😂 Ama severim bende kelime oyunlarını, oynuyorum bazen
Papcici ya 😂😂
Bunu çok oynardım sıkıldım simdi gördüm yine yükleyeyim🙄
Bende çok oynardım çok ilerlemiştim ama seviyem geri gelmedi geri yükleyince 😒
Mailini kaybetme😂
bilgisayar, telefon oyunlarını hiç sevemedim ben..
Benim de tarzım değil 😂
Karşımda birisi pubg oynuyor.
Severim bu tür oyunları.
Vur kafasına bi tane ya
Olmaz, kibar adamım.
Kelimelik seviyorum arkadaşınla karşılıklı oynanan. Rakip varsa kapışalım 😂 (çok iyi değilim)
Kelimelik oynarım arada ondada dişli rakipleri engelliyorum hjl
Severim ama bir sureden sonra stres yapiyor uzun sure cikamiyorsun
Bulmacaları gazeteden çözerim telefonda sıkıcı
Seviyorum çok oynardım zamanında ama şu an sadece 101 oynuyorum başka oyun yok
Bir zamanlar oynardım sonra soğudum 😃
Ooo bu aralar sitenin en popüler kızı 😂❤️
Beeeen mi 😂
Evet 😂
Bana dedi ay ben seni döverim 😃😂
Ay ne dedim
O benim sevgi gösterme cümlem 😂
Ay beni seviyo 😂❤️
Yasak mı 🤣
Çok sıkıcı geliyor bana denedim ama sarmadı.
Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum 🤔
Pc?
PC mi kaldı ya, hangi devirdeyiz 😂 Telefonlar artık PC gibi oldu 😂
Severim. Bulmaca gibi çözmüş gibi keyif verir
Bulmaca da severim zaten
Annemin en sevdiği oyun bu oyun sevmem ben
Ben de bi bunu biliyorum 😂
Ya 😂
Kelimelik kos gel
Ara ara oynar ve severim.
Severim bir ara oynuyordum
Evet severim oynarım