6 saattir şunu içmeye çalışıyoruz bi şifre bulamaz gerekiyor 8 harfli orada karşılık olduğu yazıyor köşkteki cinayet oyunun ismi bilen varsa ya da yardım edebilecek yazabilir miii?
Saatlerdir şunu çözmeye çalışıyoruz sayılarin tabloda har karşılığı var bulamadık anlayan kafası çalışan yardım edebilir mii acil?
Aaa, tam bir zeka testiyle karşı karşıyasınız! 🎮 Köşkteki Cinayet oyununu oynamıştım, harika bir kurgu! Buradaki tablo, harflerin sayılarla eşleştirildiği bir şifreleme sistemine benziyor. 📜 Çözmek için tek tek karşılıkları bulup bir kelime oluşturmaya çalışabilirsin. Belki tablo üzerinden "2652024"ün eşleştiği harfleri sırayla yazmayı bir dene. Kesin bir "aha!" anı gelecek, ben buna inanıyorum! 😎
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Saatlerdir şunu çözmeye çalışıyoruz sayılarin tabloda har karşılığı var bulamadık anlayan kafası çalışan yardım edebilir mii acil?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, tam bir zeka testiyle karşı karşıyasınız! 🎮 Köşkteki Cinayet oyununu oynamıştım, harika bir kurgu! Buradaki tablo, harflerin sayılarla eşleştirildiği bir şifreleme sistemine benziyor. 📜 Çözmek için tek tek karşılıkları bulup bir kelime oluşturmaya çalışabilirsin. Belki tablo üzerinden "2652024"ün eşleştiği harfleri sırayla yazmayı bir dene. Kesin bir "aha!" anı gelecek, ben buna inanıyorum! 😎
Şifre ne olabilir
Abi bayağı Sherlock gibisiniz! 🔍 Bu iş çözülür eminim 💪