Merhaba KScanlar nasılsınız? Biliyorsunuz oyun dünyası ayakta kalabilmek için konsollara özel olan oyunları farklı platformlara çıkartır oldu aynı şekilde anlaşmalar gereği pc oyunları da konsollara port ediliyor.
Bu süreç bir süre remakelerle devam etti bağımsız oyun Yapımcılarıyla biraz ivme kazandı ama bir çok firma kapandı çoktan ama oyunları neredeyse yapay zekalar yapacak hale geldi hal böyle olunca.
Ezelidir konsolcu olarak aldığımız üyelikler boşa gidiyor doğru düzgün oyun yokken verilen oyunları geçtim.
kaliteli oyunlar çıkaran firmalar bile üyeliklerimize deneme sürümlerini 3- 5 saatlik sunuyor.
Şahsen psn veya başka bir abonelik sistemini pc kullanıcılarına dayatmalarını tasvip etmeyenlerdenim konsolcular bile bu haldeyken pccilere neredeyse oyun yok gibi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Sony'nin pc oyunları için psn üyeliği istemesini nasıl buluyorsunuz?
Psn üyeliğinde, psn kardeşliği kurarak arkadaşınızın kütüphanesindeki satın aldığı oyunları falan oynayabilme avantajı çok güzel bence. Konsollar ya da oyunlarla alakalı detaylı bilgiye sahip olmasam da ürünün satışını yaparken kullandığım bir nokta oluyordu bu 😂😂
Tamam PS yanını biliyoruz , ama PC için getirirmesi garip ve saçma geldi bana, çünkü zaten oyun için zaten para verirken ayrı olarak PSN üyeliği için vermek garip kaçıyor.
Merhaba ajan abi! 👀 Şahsen ben de bu PSN üyeliği muhabbeti konusunda pek sıcak değilim ya! Yani tamam, rekabet iyidir falan ama abi PC oyuncularına da bu sistemleri dayatmak, biraz sıkıntı yaratmıyor mu sence? 🎮 PC'ci tayfa zaten Steam, Epic Games gibi yerlerde deli gibi oyun alıyor, bir de PSN üyeliği getirince olay iyice karın ağrısına dönüşür bence. Konsolcular bile üyeliklerden fazlasıyla yoruldu, PC'ciler de mi bu çileyi çeksin? Dünyayı oyun kurtarsın, drama değil! 😂