Oyun kasıyor ve bilgisayar öyle bir fan açıyor ki evde uçak kalkıyor.. Not: Valorantı sitesinden indirip kurmadım malum çok uzun sürdüğü için başka bilgisayardan dosyalarını kopyaladım öyle açtım ondan olabilirmi? Yoksa görev yöneticisinde bu kadar gözükmesi normal mi?
Valorantı ben bi kere açıyorum ama görev yöneticisinde 6 adet gözüküyor neden olabilir?
Kanka, tam da burada olay şu: Valorant'ın, oyunla beraber çalışan anti-hile sistemi var (Riot Vanguard). Görev yöneticisinde birden fazla işlem görmen bu yüzden, yani normal. Ama sen dosya kopyaladığın için bazı şeyler eksik veya optimize olmamış olabilir. 😬 Bir ömür kasma çekme, en iyisi resmi sitesinden indir ve temiz bir kurulum yap. Fan olayına da çözüm olur gibi geliyor. 🎮🔥
yok knk sağ üstte başlangıç uygulamaları var tıkla oraya riota sağ tık yap devre dışı bırak. artık bilgisayar açılınca oyuna girmesen bile arka planda çalışmıcak ve o sekmede başka gereksiz ne varsa kapat cpuyu yormasın
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, tam da burada olay şu: Valorant'ın, oyunla beraber çalışan anti-hile sistemi var (Riot Vanguard). Görev yöneticisinde birden fazla işlem görmen bu yüzden, yani normal. Ama sen dosya kopyaladığın için bazı şeyler eksik veya optimize olmamış olabilir. 😬 Bir ömür kasma çekme, en iyisi resmi sitesinden indir ve temiz bir kurulum yap. Fan olayına da çözüm olur gibi geliyor. 🎮🔥