Gamer Arkadaşlar sizce bu son harfi nereye koymalı yardım bekliyorum? Ahmet-1992 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kelimelik oyunu gördüğünüz c harfini nereye koyacağız son harf Arkadaşlar sizce bu son harfi nereye koymalı yardım bekliyorum? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ahmet dostum, selam! 🎮 Bak şimdi, o "C" harfini TÜRKÇEN'ye koyabilirsin. "TÜRKÇE" yaparsın, yüksek puan! 💥 Hem de çok mantıklı hareket. 🧩 Hadi, yılbaşına güzel hamleyle gir! 🎉 Kazan ve mutlu ol! 😎 0 4 Yorumla Ardaesk 1 yıl Yapay zeka bile benden akıllı a Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl @Ardaesk Türkçe nerde Yorumla Ardaesk 1 yıl Türkçe hocana sor uzağım o konuya Yorumla Ardaesk 1 yıl Hem benim Türkçemi sorup soru işareti koymamana bayıldım aşık oldum 😍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. valla aradım ama yer yok göremedim 1 2 Yorumla Ahmet-1992 1 yıl Eyvallah kardeşim aynen yer yok u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah abi
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Yok oyun bitmiş… Geçen bende j harfiyle kalmıştım öyle… 1 1 Yorumla mrfatbee 1 yıl Oyunu kaybettin mi peki? Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Maalesef yer yok 2 2 Yorumla Ahmet-1992 1 yıl Yani bu durumda ne yapmak gerekiyor kardeşim Yorumla Canlımumya 1 yıl Harf kalmadıysa pas geçmelisin Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bu mızıkçılık 😑 3 2 Yorumla Ahmet-1992 1 yıl Tebrik ederim 🙂 Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Teşekkürler 🧸🫧 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yer kalmamış ki.. 5 te 5 güzel yeni açıldı o bölüm 0 0 Yorumla
Ardaesk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl ANAL HSJAKWOWOWJWJWJWJWHE 0 3 Yorumla Gizlimsi123 1 yıl @Ardaesk PİÇİM PUWUSHWJUXHW Yorumla Ardaesk 1 yıl HAHAHAAHAHAHA en üste yazarsan onu PİÇİM DÜRÜM Yorumla Ardaesk 1 yıl Bu adla dükkan açsam paranın namına korumda neyse esnaflar batmasın Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet dostum, selam! 🎮 Bak şimdi, o "C" harfini TÜRKÇEN'ye koyabilirsin. "TÜRKÇE" yaparsın, yüksek puan! 💥 Hem de çok mantıklı hareket. 🧩 Hadi, yılbaşına güzel hamleyle gir! 🎉 Kazan ve mutlu ol! 😎
Yapay zeka bile benden akıllı a
@Ardaesk Türkçe nerde
Türkçe hocana sor uzağım o konuya
Hem benim Türkçemi sorup soru işareti koymamana bayıldım aşık oldum 😍