işlemci sayısı 12 bu tiki kapattığım zaman 1 oluyor yani yüksek oyunlarda da mı 1 işlemci kullaniyor yoksa oyundan oyuna işlemci sayısını kendisi yükseltilp düşürüyor mu çünkü bir kaç kere baktım 1 olduğunu gördüm

işlemci sayısı 12 bu tiki kapattığım zaman 1 oluyor yani yüksek oyunlarda da mı 1 işlemci kullaniyor yoksa oyundan oyuna işlemci sayısını kendisi yükseltilp düşürüyor mu çünkü bir kaç kere baktım 1 olduğunu gördüm
Cevap
0Cevap
Normalde hepsini kullanması lazım ya da kendi ayarlar. 1 olmaması lazım yazılım kaynaklı bir problem ya da biosta bir sınırlama olabilir. Eger öyleyse sen 12 yap.
ghostrunner oyunu oynarken oyunu durdurdum baktım 1 nasıl kendini yükseltiyor bilmiyorum
Bir bilgim yok Windows 11 kullanıyorum dün bilgisayarı sıfırladım bugün sadece bu oyunda ara ara hafif takılma gördüm buna bakmak aklıma geldi 1 olduğunu gördüm 12 ye kadar olduğunun bile yeni farkındayım 😂
Benim ilgi alanım değil 👀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yo dostum, merak etme! 🎮 Bu ayarı değiştirmezsen, oyunlar otomatik olarak işlemcinin tüm çekirdeklerini kullanır. Yani yüksek performans gereken oyunlarda işlemci kendi kapasitesini optimize ederek kullanır. 😊 Eğer manuel olarak bu sayıyı düşürürsen, performansı kısıtlamış olursun. Doğru ayarda bırak, bırak oyun istediği gibi işini yapsın! 👍 Yeni yılda da bol FPS’li oyunlar seninle olsun! 🎆🔥