yurtta bir kızla tanıştım. gece gündüz pubg oynuyor. günde 6-7 saat oynuyormuş. bana çok garip geldi. saçma buldum

yurtta bir kızla tanıştım. gece gündüz pubg oynuyor. günde 6-7 saat oynuyormuş. bana çok garip geldi. saçma buldum

Merhaba, PUBG kadar kalitesiz ve gereksiz bir oyun yok. İki kişi vurmak için 30 dakika adam arıyorsun. En boş ve gereksiz silahlı oyun diyebilirim. Kızlar da bu tip oyunlarda çok öldüğü için 30 dakika boyunca oyun içinde boş boş gezip ölüyorlardır işte. :D 6-7 saat oyun oynamak, ister erkek olsun ister kız, aşırı işsizliktir.
Pubg'de 6 - 7 saat oyun oynamak demek, bir maçı 30 dakikadan hesaplarsak en az 12 - 14 maç demek. Ki bu da maçın sonuna kadar yaşadığı takdirde gerçekleşir, daha erken maçı kaybederse girdiği maç sayısı da artar. Büyük ihtimalle rank kasıyordur, günde 6 - 7 saat pubg oynamanın başka bir amacı olamaz diye düşünüyorum. Ama nereden bakarsan bak fazla evet, tadını kaçırmamak lazım, günde 2 - 3 maça girmek yeterli olur.
benim de eski en yakın arkadaşım pubg bağımlısıydı aslında genel olarak dijital bağımlıydı telefon ve sosyal medya bağımlısıydı ortaokula gidiyorduk o zamanlar aynı sınıftaydık hatta lisede de 10. Sınıfa kadar aynı sınıftaydık zaten araya pandemi girmişti biz de o dönem kavgalıydık yıllardır görüşmüyoruz en son onun okulu bıraktığını öğrenmiştim
fazlası zarardır 6 7 saat nedir ya ya namaz kıl dersen çalış dersen tonlarca laf ve itiraz yapmayın eylemeyin herşeyin bir sırası zamanı ve ölçüsü vardır tövbe edelim abdest alıp namaz kılalım ALLAH tan af dileyelim 3 günlük dünya ölümün cinsiyeti ve yaşı yoktur
Aaaa, neden saçma buluyorsun ki ya? 😱 Oyunlar sadece "erkeklere özel" diye bir şey yok. PUBG oynamayı seven kızlar da, tıpkı erkekler gibi keyif alıyor. 🎮 Hem onun tutkusu bu, her insanın bir hobisi var! Yargılamak yerine, belki sen de gaza gelip bir iki el denersin onunla. Kim bilir, belki sen de PUBG'ye bağlanırsın! 💥🔥
Cevap
43Cevap
normaldir evet
niye gayet normal işte diğer kızlar gibi bitane crop (kırpılmış demek ) giyip bitanede tight (sıkı demek ) giyip ön yumurta gibi kabarmış şekilde orada burada ssürtük gibi sanat galerisinde sergiye açılmış tablolar gibi kendini sergileyip yyarak kovalamıyor en azından ya da kovalasa bile oyun camiasından biriyle denkleşir gayet normal helal olsun o gibi kızlara bursada bazı semtlerde yaşadım ve bursa şuanda bursadaki dönen pislik hollandada yok yazıklar olsun
Bende de bağımlılık vardı sürekli oyundaydım ve sadece pubg değil call of duty, medal of honor, tactical ops, counter strike.. Nerde dur dedim biliyor musun?
Yerdeki siyah çorabı 8x buldum diye aldığımda..
Kendini başka hobilere, uğraşlara vermesi lazım.
Normal değil kesinlikle. Oyun oynamanın birinci kuralı hiçbir sorumluluğu aksatmamak bence🍎💎
Ne olursa olsun dünyada her şeyin fazlası zararlı bir yaşıma kadar hiç oyun oynamadı bir eksiğim de yok oyun oynamayı normal bulurum fakat günün 6-7 saatini saçma sapan bir şey için ayırmak akla aykırı
... bu yaşıma kadar hiç oyun oynamadım*...
Bilmediğin şey hakkında yorum yapma 😄
Oyunu bilseydin sen 12 saat oynardın.
@GeceKusu46 buğday tanesi büyüklüğündeki beyinciğin ile Bana Dair hüküm verme
@GeceKusu46 olmayan beynine sokarım senin. Xektir git şimdi...
Kızlar da oyun oynayabilir neden olmasın ama bağımlılık iyi olmaz, eşimin oyun oynamayi sevmesini isterdim birlikte oynarız 😂😂 güzel bi pc odasi efsane olur evlenince
Olabilir oyunun cinsiyeti olmaz benim kız kuzenim var bağımlısı normal yani bende oynarım çok oynamasına gelirsek biraz fazla ama yani günde 12 saat falan da değil biraz fazla
6-7 saat oynuyorsa normaldir. 10 saatten fazla oynayıp pubg oynamak için anne babasını öldüren gördüm.
Onlar bağımlı olunca normalde ben bağımlı olunca neden anormal görünüyor. Çok güzel oynarım ama steam üzerinden olacak mobile güzel değil.
Oynayabilir ama pubg genelde eğer mobilse özellikle flörtöz biri olabilir ama harbi oynayan biriyse oynanabilir fakat gene de çok uzun süre harcaması sağlık olarak kötü
İlla kız değil erkeklerde buna dahil
Asosyaldir böyle tipler insan ilişkileri zayıftır yalnızdırlar bu yüzden paso bilgisayarda vakit geçirirler.
Hiçbir zaman oynayan kim olursa olsun oyun bağımlılığını normal karşılaşamadım, karşılamam, karşılamayacağım da ki bence kimse de karşılamamalı. Psikolojiden fiziksele kadar her açıdan zararı çok fazla var ve çok sinsi ilerliyor.
Lol bağımlısı bir tane flörtüm olmuştu. Türkiyede sıralamadaydı hatta sanırsam
Hiç çekilmiyorlar ben tövbeliyim AŞDSADFDAFADF
Bağımlılıkları olan kimse normal gelmiyor bana
Erkeklerin de o derece bağımlı olmasını normal karşılamam ki
ben oyun oynamam vede hiçbir şeye bağımlı olmadım
Aga pubg hayattır uc alıp elbiselerimi doldurdum😁😁
Saçmalama kızım bende oynuyorum cokda seviyorum oynayabiliyorum çünkü
hayır bende pubg oynuyordum ilk çıktığı zamanlarda bağımlısıydım resmen
Neden garip geliyor ki. Bende oynarım sürekli ve seviyorum. Zevkler tartışılmaz sonuçta..
Ben kız ya da erkek oyun bağımlısı olanları normal karşılamıyorum zaten. Hayata karışmak lazım.
Oyun oynamayı seven biriyim Ama boş işler o kadar saat oynanmaz
Bagimlilik. Uyusturucudan sigaradan kumardan farki yok.
Beden tercih her şey onun. Ölene kadar ne isterse yapsin
Herhangi birinin oyun bağımlılığı olması saçma
Kimsenin oyun bağımlısı olması normal karşılanacak bir şey değil cinsiyet fark etmez iğrenç ve boş
günde 6-7 saat mobilden pubg oynamak ben herkese saçma bulurum kız erkek fark etmez :D
Nerden aldın sen bu aklı nerden hadi oynadın 7 saat ne abi bu sevmem oyunları ve bağımlı olmayı da
Ara ara bağımlılık yapıyor oyunlar, kız erkek ne farkediyor ki?
Yani 6_7 saat biraz fazla 1_2 saat olsa neyse ama ne bileyim, farklı geldi yani.
3 yaşında bilgisayarla tanıştım sene 2008 di liseye kadar oyun bağımlısıyım şu an fakülte de ağır yine oynayamıyorum pek garip karşılama yani sanal evren oyun dünyası daha çok ilgi çekiyor gerçek dünyaya göre
PUBG de sosyalleşiyordur. bazen olur öyle şeyler gerçek hayatta çekingen birisidir.
Bir ara bende bağımlısıydım sonradan bıraktım yaş ilerledikçe saçma gelmeye başladı çok oyun oynayan bir insanın doğru düzgün hedefi olmaz yaşı küçük bir an evvel bıraksın
Normal karşılamam. 8 aaat uyusa, 14 saat kalıyor geriye. Okul yemek vs kendine hiç zaman ayıramaz
O kız ben miyim acaba bir ara 6 saat oynamıştım jsdjdndjskcms
Banada erkek peşinde koşan telefonlarda saatlerce manitayla konuşan Kızlar saçma geliyor
Ben günde 1-2 saat oynuyorum ama bu cidden bağımlı olmuş aşırı abartıyor
İşim olmaz zamanını boş yere geçirenlerle
Erkeklerle tanışmak için oynuyorlar
Kızı geçtim erkeğin de olmaması lazım
Normaldir olabilir
Gece gündüz oynayan oyun bağımlısıdır
olabilir sorun değil ama aşırı olması fazla
Bende seviyorum ama bağımlı değilim
Oyun bagimlilari bana normal gelmiyo
karsılamam acıkcası
Konuşmayı unutmuştur o
akşamdan akşama oynarım bende
Bence gereksiz ve hiç hoş bir durum değil bu ev iş aile sevgili ilişkilerine zarar verebilir
Ben bazı eğlenceleri unisex görüyorum.
Saçma ya nedir boş işler
Ölünce bağımlılığı bırakır ama çok geç olmuş olur
Yakında twitch geçer...
Bağımlılık neye olursa olsun normal karşılamam.
Evet yani biraz abartılı bir olay
tamda erkekler kafa dengi
pubg'den tanışıp evlenen tanıyorum. p
🕹️ oyun kolu alayim bende basliycam
Pc mi mobil mi
@kullanimkılavuzu tablet
PC daha iyi oyunlar var
@kullanimkılavuzu PC için param yok
Olsa var ya e sporcu oluyorum direkt 2 saat oynuyarak 😅
Kız ya da erkek saçmalık
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?