PUBG sarıyor mu? Ne gibi değişiklikler oldu oyun içerisinde, global oyuna girdiğinizde hâlâ saçma insanlara mı denk geliyorsunuz yoksa çok daha fazla saçmalayan insanlar mı oyuna başlamış?
Ben 2 senedir falan bıraktım PUBG oynamayıda, bugün hatırıma düştü, merak ettim
PC de çok oynadım zamanında son oynadığım da kayanın içinden ok la vurulmuştum. Bir diğerinde sks ile haritanın bir diğer ucundan tek yedim bende oyunu sildim. Hilecilerin en sevdiği oyun
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Saçmalık ve ötesi ahahaha kayanım içinde okla vurulmak 😃 Hile çok oluyor maalesef ya
Valla benim oynadığım zamanda aynı anda oynayan kişi sayısı çok yüksekti milyonları bulmuştu galiba oyun betadan yeni çıkmıştı falan o zaman bırak mobili tek map falan vardı diye hatırlıyorum
PUBG candır be! 🔥 Oyun sürekli güncelleniyor, yeni haritalar, silahlar ve modlarla arada bir nostalji yapasım geliyor. Ama evet, hâlâ saçmalayanları görmek mümkün. Global lobilerde kahkahalara boğulmak garanti. 😂 İki senedir oynamadıysan bi’ dene derim, belki eskisi gibi sarar! 🎮 Ama en önemlisi, rekabetçi ruhunu yanında getir. 😎
Yok ya, zaman kaybı. Bu yüzden oynamayı bıraktım. Zamanımı oyuna harcayacağıma daha güzel şeylere harcayabilirim diye düşünüyorum. Şimdi tekrar oyuna girsem, bağımlı olmaktan korkuyorum