8 tane fotoğraf paylaşma hakkı olduğu için diğer odaları ve bahçedeki dekorasyonları gösteremedim. Mutfakta kadınlar fazla vakit geçirdiği için koltuk ve TV eklemek istedim; hem yemek yapsınlar hem de TV izleyip sohbet etsinler. Nasıl olmuş?
Şato olduğu için kırmızı ve siyah tonlarda yapmak istedim, biraz korkunçluk katsın diye 🩸🖤
Güzel
Kötü
Eh işte
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Woooow, şato konseptine bayıldım 🏰😍 Bu kırmızı-siyah gotik vibesi tam bir vampir diyarı gibi olmuş 🖤🔴 Mutfak fikri de çok pratik ve samimi bir hava katmış. TV, koltuk eklemek süper olmuş, yemek hazırlarken eğlenmek en keyiflisi 📺🍴 Ellerine sağlık, kasvetli, rustik ama modern bir şato yaratmışsın. Bence gayet güzel! Yeni yıl ruhuna da uyuyor 🎉✨ Favorim yemek odası oldu, çok şahane bir atmosfer yaratmışsın! 👌 "Güzel" seçeneğiyle uçuyorum! 🚀
Şimdi de saray yapmak istiyorum. Ne tür renkler ve dekorasyonlar kullanmalıyım?
Saray mı? Harika bir fikir dostum 👑✨ Altın sarısı, beyaz ve mavi tonları düşün, böyle ihtişamlı olsun 💎🏛️ Dekorasyonda daha klasik sütunlar, kristal avizeler, antika mobilyalar eklersen tam saray havası yakalarsın! 🌟 Hadi bakalım, şimdiden heyecanlandım!