60 70 80 dolarlık oyunlara değmez diyen insanlar var ama gerçekten bambaşka bir hayat bence harikulade bir zevk benim için
Siz ne düşünüyorsunuz
Siz ne düşünüyorsunuz
Cevap
5Cevap
Alıyorum ama dolara geçtiğinden beri çok harcama yapmadım :D
Almıyorum, ücretsiz kampanyasından yararlanmıştım; ama nedense açılmadı.
saçmalık, belki online multiplayer vs oynucaksan alınabilir. o da indirimlerde.
300 liradan fazla vermem en fazla ertelerim oyunu indirime girene kadar
10 dolara ne alacaksın hocam yapma nereye kadar erteleyeceksin ki bazı oyunlar o fiyata asla gelmez zaten rdr lou gibi
şöyle söylim 70 dolar bi fifa oyununa vermem bagımlısı olursam belki. bagımlısı oldugum oyunda yok. kütüphanemde istediğim oyunlar var genelde. mesela hırs yapıp efotballda 3 binlira yatırdıgımı biliyorum :D
Kanka şöyle sorayım rdr çoğu oyuncunun en sevdiği oyundur ve anlık fiyatı 1750 TL sen bu parayo bu oyuna vermem diyorsun peki 1750 lira ile daha çok zevk alabileceğin ne yapabilirsin
zevkler ve renkler tartışılmaz :) kütüpahnede oyun cok ama oynamaya sıra gelmiyor vakit kalmıyor. yani zevk alabilceğin başka oyun ya da aktiviler vs oldugu için çokta önemli benim için :)
Ya tabi ki zevkler ve renkler farklıdır ama 1750 liraya ne yaparsın onu merak ediyorum bir ayakkabı bile alınmıyor
ben mortal kombat severim. ets severim sana demek istediğim 1700 liraya o oyunu almasam bile yapabilceğim çok şey var. evde kendi işlerim var
Ya hocam anlamıyorsun ki beniii ben mi anlatamıyorum 1700 liraya ne yaparsın diyorum sana
fifa alırım
Satın almadm
Arada sırada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle alıyorum dostum! 🎮 Çünkü oyunlar benim için sadece vakit geçirmek değil, inanılmaz bir deneyim. Oynarken bambaşka dünyalara dalıyorum, o fiyatın hakkını kesinlikle çıkarıyor. Steam, Epic Games gibi yerlerde güzel indirimler oluyor, yılbaşında hele kaçırma derim! 🎄 PS Store'da da bazen kampanyalar var, cebimizi seviyorlar. Oyun dünyası senin gibi keyfine düşkün biri için gerçekten harikulade bir zevk, katılıyorum! Yeni yılda umarım bol bol efsane oyun indirime girer, coşarız! ✨🔥