Selam, ben genel olarak orta seviyede kıskanç biriyim diyebilirim. Erkek arkadaşım yıllardır oyun oynayan oyun oynamayı seven biri 27 yaşında. Şimdiye kadar cinsel içerikli oyunlar oynadığını ben görmemiştim yeni yeni buna şahit oluyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Oyun karakterlerini kıskanmaktan çok sapıkmış gibi hissettiriyor bana hem de yaşı da ergen değil malum ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili ona bir şey söylemeli miyim, yoksa bunu kabul etmem mi normal olan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılVideo oyunları her yaşa hitap eden bir eğlence türü ve hobidir. Ayrıca yetişkin oyunları oynayan birine ergen demen senin olgunlaşmamış bir birey olduğunu gösterir. Yani aslında ona ergen diyerek kendi çocuksu yanını gizlemeye çalışıyorsun. Tahminimce çocukluktan kalma travman var. Aksi halde bir başkasının hobisi seni bu kadar rahatsız etmezdi diye düşünüyorum. Eğer video oyunlarını sevmiyorsan o zaman onu seven insanla beraber olmaman gerekir. Genel tavsiyem kendi zevklerine uygun insanlarla beraber olman yönünde aksi halde kendini aynı şikayetleri söylerken bulursun. Konuşman şart. İletişim olmadan ilişki yürümez.
011 Yorumla- 1 yıl
Hobiye bak fobi gibi. Oyundan hobimi olur. Zaman kaybından başka şey değil. Üstelik ruhsal ve sosyolojik anlamda büyük zararlar veriyor insanlara. Günümüzde nekadar çok oyun bağımlıları var, bilirmisin? Ne yuvalar yıkılıyor
- 1 yıl
@Menekşe1001 İnsan zaten bağımlı bir varlıktır. Örneğin yemek yemeden yaşayamazsın, çünkü bir ihtiyaçtır. Bu da seni bu ihtiyaca bağımlı yapar. Video oyun sektörü şu an dizi ve filmden çok daha büyük hale geldi. Oyunlar da bir eğlence aracı olduğu hobilere kategorisine dahildir. Hatta oyunlar için tasarlanmış oyun motorları bazı film yapımlarında kullanılmıştır. Sektörün gelişmesinde büyük rol oynamıştır. Ama tabi tıpkı siyasi liderlerin istediği gibi cahil olmayı tercih ettiğiniz okumadan ve araştırmadan sağa sola laf sallamaya devam edin, bu kafayla gelişmiş ülkeler robot tasarlarken siz de yanda ot gibi boş boş oturup izlersiniz artık. Hayatta her şeyin zararları ve yararları vardır. Sigara, alkol gibi maddeler hariç %100 zararlı veya %100 faydalı diye bir şey yoktur. Önemli olan onu dengeli mi yoksa dengesiz mi kullandığındır. Örneğin Eti dengeli yersen faydalıdır ama çok yersen zararlı olur. Ayrıca video oyun geliştirmek ve satmak o ülkenin ekonomisine çok büyük katkı sağlar. Örneğin Sony Playstation oyun konsolu'nun üreticisidir. 2020'de çıkardığı PS5'in kârı 10 milyar doları geçmiştir. şu an dünyada en yüksek hasılat yapan 2009 yılında çıkan film Avatar'ın küresel hasılatı toplam 2.923.706.026 Milyar Dolar'dır. Yani Playsation satış rekoru Avatar'dan kat ve kat fazladır. Umarım bu sana oyun sektörün ne kadar büyük olduğunu gösteriyordur. Sağlam temeller üzerine kurulu olmayan her şey yıkılmaya mahkumdur.
- 1 yıl
Bilgisayar Oyunlarının Faydaları Nelerdir?
Günümüzde pek çok kişi zamanını değerlendirmek için bilgisayar oyunlarını tercih eder. Aksiyon, macera, korku, nişancı, strateji gibi pek çok oyun konsepti dahilinde binlerce bilgisayar oyunu kullanıcılarla buluşuyor. Her geçen gün piyasaya giren oyun sayısı artar ve kullanıcılar bu oyunları deneyimler. Teknolojinin de kolay ulaşılabilir olmasıyla birlikte, pek çok kişi küçük yaşlarda bilgisayar oyunlarıyla tanışır.
Özellikle çocuk yaştaki kişiler için bilgisayar oyunlarının sayısız faydası mevcuttur. Bilgisayar oyunlarıyla birlikte oyuncular analitik düşünce yeteneği, hızlı manevra kabiliyeti kazanır. Günümüzde milyonlarca kişinin oynadığı, ücretli ya da ücretsiz, tek kişili ya da çoklu bilgisayar oyunlarının oyunculara sağladığı faydalar ise şu şekilde sıralanabilir:
· Plan Yapma ve Uygulama Kabiliyetini Geliştirir:
Bilgisayar oyunlarının hemen hepsi, belirli bir plan çerçevesinde hareket edildiği müddetçe başarıya ulaşır. Bu oyunlarda kazanma güdüsüyle hareket eden oyuncular, oyunda zafer elde edebilmek için çeşitli planlar yapar. Tek bir planın yeterli olmadığı ya da çabuk bozulabileceği oyunlarda, yedek planların da tasarlanması söz konusu olur. Bu da oyunculara belirli bir plan dahilinde hareket etme kabiliyetini kazandırır.
· Yabancı Dili Geliştirmeye Yardımcı Olur:
Dünya üzerindeki endüstriyel anlamda gelişmiş ve bilgi teknolojilerinin takipçisi olan her ülke bilgisayar oyunu üretir. Bilgisayar oyunu piyasası, kendi içerisinde sürekli bir devinim halinde olan bir piyasadır ve bilgisayar oyunları kolay tüketilen metalardır. Bu sebeple de popüler oyunlar sürekli değişir ve oyuncular her geçen gün farklı bir bilgisayar oyunuyla tanışır.
- 1 yıl
Dünyanın dört bir tarafından üretilen bilgisayar oyunlarının bazıları Türkçe dil desteği sunarken, bazılarında bu dil desteği bulunmaz. Bu da oyuncuların yabancı bir dille aşina olmalarını gerektirir. Bu dil genellikle İngilizce olmakla beraber, pek çok farklı dilde tasarlanan oyunlar da piyasada mevcuttur. Oyunu oynayan kullanıcı, bu dildeki kelimeleri çok sık göreceği ve anlamlarını da bir kavramsal çerçeve içerisine oturabileceği için, yabancı bir dilde gelişme sağlanacaktır.
· Sosyalleşmeyi Sağlar:
Bilgisayar oyunları, günümüz çocuk ve genç jenerasyonları arasında büyük bir popülariteye sahiptir. Oyunu oynayan kişi, içine girdiği sosyal ortamda bu oyun ile alakalı sosyalleşebilir, oyunu beraber oynamak gibi dinamikler ortaya çıkabilir.
Bunun yanı sıra, özellikle online oyunlar, oyun içi sosyalleşmeyi de mümkün kılar. Ortak çıkar için mücadele eden oyuncuların birbirleriyle iletişimde kalarak sosyalleşmesi de önem arz eder. Böylece oyuncular, küçük yaşlarda sosyal iletişim kabiliyeti kazanabilir.
· Odaklanma Sorununu Azaltır:
Yapılan araştırmalar, özellikle dikkat dağınıklığı sorunu yaşayan kişiler için bilgisayar oyunlarının faydalı olduğunu ortaya koyar. Bilgisayar oyunları, yüksek bir dikkat ve odaklanma gerektirdiği için, bu oyunu oynayan kullanıcılarda dikkat dağınıklığı seviyeleri de azalma gösterecektir.
- 1 yıl
· Duygusal Zekayı Geliştirir:
Bilgisayar oyunları, bazen sıfırdan bir şehir inşa etmek, bazen bir kaosu çözmek, bazen de büyük bir kitleyi yönetmek amacıyla tasarlanabilir. Tüm bu becerilerin oyun üzerinden oyuncuya kazandırılması, oyuncunun duygusal zekasını geliştirecektir. Stratejik düşünebilme, empati yeteneği, yönetme kabiliyeti gibi pek çok özellik, bilgisayar oyunlarıyla beraber oyunculara kazandırılır.
· Stres ve Kaygı Seviyesinde Ciddi Bir Düşüş Sağlar:
Bilgisayar oyunları, kafasındaki sorunlardan bir süreliğine uzaklaşmak ya da sakinleşmek isteyen kişiler için iyi bir alternatiftir. Bilgisayar oyunu oynarken oyuncu, dış dünyadan nispeten soyutlanır ve oyunun sunduğu sanal dünyaya giriş yapar. Bu esnada oyuncu stres ve kaygılarından uzaklaşır, zihni sakinleşir ve oyundan sonra yaşadığı olaylara daha berrak bir bakış açısıyla yaklaşma imkânı kazanır.
· Analitik Düşünme Yeteneği Kazandırır:
Bilgisayar oyunlarının tamamı, oyuncuya belirli zorlukları aşarak zafere ulaşma güdüsü kazandırır. Oyunun temasına bağlı olarak, oyuncu zorlukları nasıl aşabileceğini, stres ile nasıl başa çıkabileceğini ve bir sorunun en kısa sürede ve en etkili şekilde nasıl çözümlenebileceğini yine bilgisayar oyunları aracılığıyla idrak edecektir.
· Yaratıcılık Kazandırır:
Bilgisayar oyunları, çoğunlukla oyuncuların üretkenliklerini ortaya koymalarını bekler. Özellikle yeni bir mekân inşası, bir şehir kurma, bir nesne üretme gibi amaçlarla ortaya çıkan bilgisayar oyunları, oyuncuların yaratıcılık seviyelerini artırır. Farklı senaryolar ve karakterlerle dolu oyunları oynayan ve bu oyunlarda mekanları ya da eşyaları olması gerektiği gibi tasarlayan oyuncuların, dış mekân algıları da buna göre gelişim gösterecektir.
- 1 yıl
@Menekşe1001 · Duygusal Zekayı Geliştirir:
Bilgisayar oyunları, bazen sıfırdan bir şehir inşa etmek, bazen bir kaosu çözmek, bazen de büyük bir kitleyi yönetmek amacıyla tasarlanabilir. Tüm bu becerilerin oyun üzerinden oyuncuya kazandırılması, oyuncunun duygusal zekasını geliştirecektir. Stratejik düşünebilme, empati yeteneği, yönetme kabiliyeti gibi pek çok özellik, bilgisayar oyunlarıyla beraber oyunculara kazandırılır.
· Stres ve Kaygı Seviyesinde Ciddi Bir Düşüş Sağlar:
Bilgisayar oyunları, kafasındaki sorunlardan bir süreliğine uzaklaşmak ya da sakinleşmek isteyen kişiler için iyi bir alternatiftir. Bilgisayar oyunu oynarken oyuncu, dış dünyadan nispeten soyutlanır ve oyunun sunduğu sanal dünyaya giriş yapar. Bu esnada oyuncu stres ve kaygılarından uzaklaşır, zihni sakinleşir ve oyundan sonra yaşadığı olaylara daha berrak bir bakış açısıyla yaklaşma imkânı kazanır.
· Analitik Düşünme Yeteneği Kazandırır:
Bilgisayar oyunlarının tamamı, oyuncuya belirli zorlukları aşarak zafere ulaşma güdüsü kazandırır. Oyunun temasına bağlı olarak, oyuncu zorlukları nasıl aşabileceğini, stres ile nasıl başa çıkabileceğini ve bir sorunun en kısa sürede ve en etkili şekilde nasıl çözümlenebileceğini yine bilgisayar oyunları aracılığıyla idrak edecektir.
· Yaratıcılık Kazandırır:
Bilgisayar oyunları, çoğunlukla oyuncuların üretkenliklerini ortaya koymalarını bekler. Özellikle yeni bir mekân inşası, bir şehir kurma, bir nesne üretme gibi amaçlarla ortaya çıkan bilgisayar oyunları, oyuncuların yaratıcılık seviyelerini artırır. Farklı senaryolar ve karakterlerle dolu oyunları oynayan ve bu oyunlarda mekanları ya da eşyaları olması gerektiği gibi tasarlayan oyuncuların, dış mekân algıları da buna göre gelişim gösterecektir.
- 1 yıl
@Menekşe1001 · Spora Teşvik Eder:
Bilgisayar oyunlarının bir türü de spor içerikli bilgisayar oyunlarıdır. Hatta bazı kişiler için sporla ilk tanışma bilgisayar oyunları üzerinden gerçekleşebilir. Sanal ortamda bu oyunlardan yüksek haz elde eden oyuncu, bu durumu gerçeğe dökmek isteyeceği için, spor yapma konusunda büyük bir motivasyon elde etmiş olacaktır.
· Yardımlaşma ve Birlik Duygusunu Oluşturur:
Özellikle takım halinde oynanan ve ekip arkadaşınla belirli bir görev dağılımı çerçevesinde beraber çalıştığın oyunlar, oyunculara birlik, beraberlik ve ekip ruhu gibi bazı erdemleri kazandıracaktır. Takım arkadaşına güvenmek gerektiği ve aynı güvenin tesis edilmesi gerektiği de yine bilgisayar oyunlarının oyunculara kazandıracağı faydalar arasındadır.
· Birden Çok Eylemi Aynı Anda Gerçekleştirebilme Yeteneği Kazandırır:
Bilgisayar oyunları, gelişmiş bir teknolojiyle donatıldıkları için oyunculara bir anda birden fazla yol ve yöntem sunabilir. Ayrıca oyunlarda, oyuncular aynı anda birden fazla eylemi gerçekleştirebilmek durumunda kalabilir. Zafere ulaşmak amacıyla birçok planı aynı anda yürürlüğe koyan ve bu planların her birinin de takibini yapmayı başaran oyuncu, birden çok eylemi aynı anda gerçekleştirebilme yeteneğini de kazanmış olacaktır. - 1 yıl
@robohunter352999 Bu denli çok açıklama yaptığına ve görüşünü şiddetle savunduğuna göre, kendinden ve tutumundan oldukça emin olmalısın (ironi tabi)😊
- 1 yıl
@Menekşe1001 Yorumunu mesajlarına karşı sunabileceğim düzgün karşı bir argümanım yok, o yüzden bu boş yorumu sırf yorum yapmak için yaptım şeklinde okudum.
- 1 yıl
@robohunter Yazdıklarına karşı argümansız kaldığım için sessiz kalmadım. İnanki dünya kadar karşı argümanlarım var, hemde seni oldukça zorlayacak cinsten, ama ne bir roman gibi yazılanları okuyacak zamanım nede senin gibi ağır bağımlı birini ikna etmek gibi çabam var. Allah kurtarsın diyorum sadece
- 1 yıl
@Menekşe1001 Argümanların olsaydı söylerdin, bunun benzerini ben dürüst kalpliyim insanlardan duyduk fakat eyleme dönüşmeyen düşünceler gerçek sayılmaz. İnsanlar yaptıkları şeylerle tanınırlar. Argümanım yok demekle argümanım var ama sana harcayamam demem aynı anlama gelir. Nitekim her ikisinde de argümanım yok, demiş oldun. Kıvırmanın anlamı yok. Bu sadece samimiyetsiz olduğunu yalnızca kendini avutmaya çalıştığını gösterir. İnsan kendisini çok güzel kandırabilen bir varlık. İnsan düşündüğü şeylerden oluşmaz ya da yapmayı planladığı, arzuladığı şeyler onu oluşturmaz, insan neyi yapıyorsa odur. Yani sen çok dürüst bir insan olduğunu düşünüyorsundur ama küçük hesaplarla kandırıyorsundur. Sen bir dolandırıcısındır böyle olduğu zaman ama kafanda kendini dürüst olarak tanımlama. Yani biz hayal ettiğimiz, yapmayı düşündüğümüz şeyler değiliz, yaptığımız şeyleriz. Çoğu insanın maalesef ki olduğunu zannettiği düşündüğü kişiyle olduğu yaptığı şeyler arasında uçurum var, bu uçurum ne kadar az olursa ne kadar birbirine uyuşursa olduğumuzla olmak istediğimiz işte insan o zaman dürüst olur hem etrafına huzur saçar mutluluk saçar.
En İyi Cevaplar
1 yılO yaşa gelmiş hala oyun oynayan birisinden hiçbir şey olmaz ben de sabah akşam oynardım 16 yaşındayken sorumluluk bilinciyle bıraktım ç ta o yaşta. Adam 27 yaşında hala oyun oynuyor üstlük abaza oyunları. Bu adamdan hayatta hiçbir başarı göstermesini bekleyemezsin.
10 Yorumla
Oyun dünyası çok geniş bir şey. Bazı oyunlar sadece hikayesi için bile oynanır. O yüzden yargılamadan önce ne oynadığını, oyunun olayının ne olduğunu sorman daha iyi olur. Belki beraber oynarsınız belli olmaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
37Cevap
1 yılWitcher gibi mi? Ben de 27 yaşındayım ben de seviyorum o oyunlarda tek olay cinsellik değil. Hikayesi derin ve insanı içine çekiyor. Deneyebilirsin. Sırf cinsellik içeren oyunları oynuyorsa da bir şey deme p* izlemiş gibi düşün anlık hevestir geçer. Gerçek insanlara bakmıyorsa sorun yok bence
22 Yorumla- 1 yıl
p*rno çizgi film karakteri mi
- 1 yıl
Witcher ne ki merak ettim bak şimdi..
Yeni şahit olmuşsun niye çıkmaya devam ediyorsun? Böyle bir insanla hayır olmaz. Bence ayrıl derim kendini düşün.
00 Yorumla
1 yılSevgilin olacak kişinin zaten bu gibi oyunlar oynaması hastaca. Senin konuşmana bile gerek yok. Adam kendisi bunu normal görüyor ahsh
00 Yorumla
1 yılCinsel içerikli oyun nasıl oluyor ilk kez duyuyorum?
00 YorumlaBen de rahatsız olurdum. Bence konuşmalısın bu konuyu
00 YorumlaMaalesef böyle hadsizler de var oda sana denk gelmiş
00 Yorumla
1 yılBence git konuş onunla
Rahatsız oluyorsan konusmalısin
Tabi kavga etmeden konuşun00 Yorumla
1 yılYoutube'un işi bunlar hep. Kız tavlama oyunları var simülasyon beğenmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe oynuyo Bayonetta mı yoksa Stellar Blade mi? Yolla beraber oynayalım. 🤣
32 Yorumla- 1 yıl
Aa oynayalım beraber gel :d
- 1 yıl
Play stordan indirilebiliyırmu ve ücretlimi öğrenmek istiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli erkekler bile oynuyor, geleceğini sen düşün. Konuşmak yerine onu olduğu yerde bırakmalısın diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılSebebini sormadığın bence cevabına göre karar vermek daha doğru olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO tarz oyunlarmı varki ilk defa duydum ismi ne oyunun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin oynayan sensindir içime doğar böyle şeyler 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence de konusmalisin ama bu sefer de gizli oynayacağını düşünüyorum artık bi zaman sonra bağımlı oluyor çünkü insan sevgilin de çoktan olmuştur ne yapıp eder oynar diye düşünüyorum ve cinsel içerikli oyun nasıl oluyor?
00 Yorumla
1 yılTabiki konuş rahatsız olduğunu şeyleri bu bir soru mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOyundan neden kıskanıyorsun vermezsen kıskan.
10 Yorumla
1 yılİlk defa duydum
10 Yorumla
1 yılGerçeği varken oyununu oynayan da ne bilim 😄
00 Yorumla
1 yılE o zaman senin memelerinle otnasın işte.
00 Yorumla
1 yılkesinlikle konuşmalısın
00 Yorumla
1 yılCinsel içerikli oyun neymiş
00 Yorumla
1 yılCinsel içerikli oyun nasıl oluyor
00 Yorumla
1 yılKonuş ama bence bişey değişmeyecek
00 Yorumla
1 yıl@Onurrr42 her şey bir oyunla başlar
01 Yorumla
1 yılSonuna kadar haklısın
00 Yorumla
1 yılNasıl bir oyun bu yaa
00 Yorumla
1 yılCinsel içerikli oyunu ilk defa duydum
00 YorumlaOyunun nesinden kıskanıyorsun ki
03 Yorumla- 1 yıl
Oyunu kıskanmiyor sapık olduğunu düşünüyormus sadece
- 1 yıl
Bilemiyorum artık orasını, devir artık çok kötü kız korkuyor olabilir malum son yaşanan olaylar onu korkutuyor benide çok korkuttu özellik şu parçalara ayırılan kızlar
1 yılDaha iyisini de bulabilirsin
00 Yorumla
1 yılKabul etme asla
00 Yorumla
1 yılHangi oyun la bu
03 Yorumla- 1 yıl
Hahahajajaj bende ilk defa duydumm
- 1 yıl
@seemaanurr öğrendiğinde bana da söyle :)
- 1 yıl
Hahahahahha tamamm
Gizli Üye(36-45)1 yılNe oynuyor ki, oyunun adı ne
21 Yorumla
1 yılöyle oyunlar mı var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldavranışları nasıl peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle bir şey mi var ya..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOynamaması lazım bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhaklısın, normal değil
10 Yorumla
1 yılOyunun adı ne
10 YorumlaÖyle bir oyun mu varmış? Bu çağa çok geç kaldım
00 YorumlaGerçek insana bakmasındansa bu daha iyi
01 Yorumla- 1 yıl
İnsan veya oyun ne fark edwrki sapık seyler gercek hayattada oluyo
Sapık biri
00 Yorumla
1 yılO oyun kapanmadı mı
00 YorumlaAhahah ayril kanka arkandayım, ciddiyim
00 Yorumla
1 yılŞikayetçiysen konuş
00 Yorumla
1 yılNeymiş o oyunlar
00 YorumlaKıskanma altı ustu oyun. sen cırkınmısın yoksa
00 Yorumla
1 yılGogle yaz çıkar
00 YorumlaSapık o uzak dur kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel oyun ne be
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeks yap sende kendini sun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalık sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl gitsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsevmem
00 Yorumla
1 yılKonuşma ayril
00 Yorumla
1 yılKıskanmalısın
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence sapik
01 Yorumla- 1 yıl
Sizin gözünüzde bütün erkekler sapık zaten...
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası