grafik işlemcisi kadar oyun oynatır. Dahili grafik işlemci ile alınan performans ise gayet iyi bu arada büyük ihtimal fiyat performansta toplanacak bir masaüstü daha fazla performans verir oyunda tabi orası ayrı konu
o yüzden 140 fps almışsın rtx 4070 laptopun dengi olamaz oyunlarda bu macbook ama oyun odaklı bilgisayarlar geliştirirlerse iyi işler başarabilirler gibi
bilmiyorum daha çok yeni biraz kullanıcı deneyimlerinin okunması lazım ayrıca oyun için tercih edilecek bir laptop olmadığına hemfikiriz gömülü ekran kartını güçlendirmelerinin sebebi de sanırsam işlem gücünün işlemciden çok ekran kartına kaymaya başlamasından ötürü yine de işlemci ve ekran kartı gücünü tek bir çipte toplayıp soğutmayı tamamen o çipe yönlendirmek gayet iyi olsa da eskitme yaptıkları için apple markasına ağızlarıyla kuş tutsalar bile güvenemiyorum umarım 10 yıl sonra laptopun çöpe dönmez "10 yıllık asus laptop kullanıcısıyım"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
grafik işlemcisi kadar oyun oynatır. Dahili grafik işlemci ile alınan performans ise gayet iyi bu arada
büyük ihtimal fiyat performansta toplanacak bir masaüstü daha fazla performans verir oyunda tabi orası ayrı konu
Oynanır gayette. Crack yüklenmiyor diye diyorlar onu
Harika bir şey cidden nasıl bi oyun güzel mi :)
Çok sarmadı
mekbuk kullanmıyorum.
dayı sorduk mu
Sordun ya yapraaaam.
Yaninca sicaktan aglama sonra
çift fan var. bir şey olmaz.
Hadi bakalim
hangi çözünürlükte?
1080p
3k çözünürlükte 80fps
rtx açık mı
rtx yok bu macbook. rtx nvdia teknolojisi
o yüzden 140 fps almışsın rtx 4070 laptopun dengi olamaz oyunlarda bu macbook ama oyun odaklı bilgisayarlar geliştirirlerse iyi işler başarabilirler gibi
Oyun oynamak için almadık zaten. Yazılımcı bilgisayarı. İşlemcisi, ekranı ve şarj süresi (24 saat) hiçbir gaming laptopla da yarışamaz
bilmiyorum daha çok yeni biraz kullanıcı deneyimlerinin okunması lazım ayrıca oyun için tercih edilecek bir laptop olmadığına hemfikiriz gömülü ekran kartını güçlendirmelerinin sebebi de sanırsam işlem gücünün işlemciden çok ekran kartına kaymaya başlamasından ötürü yine de işlemci ve ekran kartı gücünü tek bir çipte toplayıp soğutmayı tamamen o çipe yönlendirmek gayet iyi olsa da eskitme yaptıkları için apple markasına ağızlarıyla kuş tutsalar bile güvenemiyorum umarım 10 yıl sonra laptopun çöpe dönmez "10 yıllık asus laptop kullanıcısıyım"
10 yıl sonra muhtemelen ayda 5-6 bin dolar kazanan yazılımcı olurum ve şirketler 2 senede bir en pahalı macbooku veriyor. Sıkıntı yok o yüzden
hahaha bakış açını sevdim ilgi çekici başarılar dilerim