Şu kasa alınır mı lütfen yardımcı olun Bütün oyunları akıcı ve iyi oynatır mı sizce alayım mı? 30 bin tl Hepsiburada da
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
biraz değişiklik +3-5 bine 4070
ryzen 5 7500f bir kasa çözülebilir
bu kasanın linkini atar mısın
hepsiburadadan falan sistem alınmasını doğru bulmuyorum pek satıcı kim
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM
Hangisi daha iyi?
Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar sence hangisi Satıcılar Güvenilir Kendi firmaları
üstteki
Tamamdır
Kanka vatandakinde ayrıten Windows 11 yüklemem lazımmış vatan öyle yazmış
Rtx 4060 ti ekran kartlı sistem alabilirsin o paraya
Bu da tez 4060 galiba efendim
Sen bana bir ürün linki atsan daha iyi olan her oyunu akıcı oynatacak ve uzun yıllar gidecek bi kasa lütfen pek anlamıyorum
playstation 5 alsan olur mu , en az 7 sene kafan rahat olur
Onu aldım bile ama bir bilgisayarda istiyorum yayın için ve oyun oynamak için şu kasa sizce iyi mi veya şunu mu alsam Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar hangisi daha iyi
kasa al yayın yapacaksan
Zaten ama hemde yüksek fps oyun oynatsın diyorum sence bu kasa daha iyi mi Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar 31 bin
kasa bence
Bu da kasa zaten
Sence hangi kasanın modeli daha iyi akıcı oynatır konu başlığındaki mi yoksa bu yazdığım mı
casperi laptop sandım sorry. Psu markaları nedir
Birisi Casper birisi warp en son sana yazdığım kasa Casper konu başlığındaki warp Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar
Casper -
Warp Optima B760 Intel Core i5 12400F 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar
- Warp
Güzell miş ozellikleri
Hangisi daha iyi?
Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar Yoksa konu başlığındaki mi
Excalibur ama freedossuz olması sıkıntı eğer alırım sıkıntı yok dersen lisansı al bence 1tb SS di çok iyiymiş
Amd daha iyi diyorlar sence amd için 8 BİM fazla vermek doğru mu amd kasa 40 bin excalibur 31 bin freedos ne oluyor
İşletim sistemsiz geliyor bilgisayar yani işletim sistemi yani Windows alabilmen lazım onu ayrı yukluyorlar kısaca (Windows orjinali 8 bin lira bir de bunu yuklettirmek için mecbur PC ciye gitcen o da alır bir kaç bin lira yani PC bin orjinal parasını vermiş olursun bence sen üsttekini al hiç uğraşma freedosla.
Üsteki sence hepsinden daha iyi mi ona göre alayım
Yani o yüzden fiyatı uygun excaliburun normalde o fiyata bizi rüyamızda bile göstermez.
Üstteki sana göre daha iyi freedossuz olunca hiçbir şey yapamazsın bilgisayara açılmaz bile sadece mavi ekran çıkar. Onuda ekstra masraf yapacan
Peki 100 tlye lisans falan satılıyor ya öyle de lisans almak mantıklı değil mi?
Onlar crek yani sahte bunlarda hiç koruma felan olmuyor güncelleme olmuyor ve 1 aylık onların orjinali vatan bilgisayarda bulabilirsin. Media Markt dan da bulabilirsin.
Crekler 1 aylık ama orjinali süresiz ekstredan güncellemeleri de var yani sen crek 10 alsan bile Windowsu 11 yapamazsın. Güvenlik sistemin olmaz kolayca ele geçirilebilir.
Kusura bakma şu gaming işine daha yeni giriyorum pek anlamıyorum o yüzden yazdım şu amd kasada fredoos da var demi
Fredoos işletim sistemi yok demek.
Ama işletim sisletimi olanlarda fredos yazmaz ancak işletim sistemi olmayanlarda fredos yazar
Ama benim önerim ki Intel iyidir hatta i7 den sonrası efsane
Bazılarıda amd kötü diyor ama senin önerini dikkate alıyorum sağolasın
Bak oyun için sana listeyi çıkartıyorum
İntel i7 ve sonrası
Ram 16gb ve sonrası
1 TB SS di
Bu saydıklarımi bulursan bir de 50 bin TL den fazla bütçen varsa çok iyi gider.
Ne demek ben teşekkür ederim 💎
Excalibur da alabilirim ama i5 sence alınır mı yine
Kaçıncı nesil?
İ5
Peki sence bu nasıl CASPER Excalibur E65H.124F-DFB0X-0HD INTEL CORE i5-12400F 32GB RAM 1TB NVMe SSD RTX4060 DOS GAMING
www.amazon.com.tr/.../
www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1265-dva0x-b-intel-core-i7-12650h-32gb-500gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004F2L2R
Bunlar iyi hem cebinede denk
Kasa modelleri varsa atarmısın
CASPER Excalibur E65H.124F-DFB0X-0HD INTEL CORE i5-12400F 32GB RAM 1TB NVMe SSD RTX4060 DOS GAMING Şu kasayı alayım mı sence?
Al
Eyvallah sence masaüstü mü mantık lı laptop mu?
Laptop
Yani ben masaüstü sevmiyorum hem istediğin yere taşırsin
Tamamdır 16 gb yeterli mi sence hem yayın hem oyunlar için son olarak i5 nesil alacağım sence iyi mi
İyi sana yeter sonuç da grafik tasarım yapmıyorsun
Ya bu arada vatandaki amd kasayıda düşünüyorum ama vatan yorumlarda bazılarına Windows’u ayrı yüklemelerini iletmiş o damı fredoos oluyor şimdi?
Ben hiç AMD kullanmadim bilmiyorum bir yorumum yok ama buradan sorabilirsina
Belki bilenler yardımcı olabilirler
Ramtech General X10 I7 12700F 4060 8gb 1tb M2 SSD 32GB Ram 27'' 180HZ Pivot Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Sence şu nasıl?
Linkini göndersene bi
Vallahi seviyeye ulaşmadın diye hata veriyor Ramtech General X10 I7 12700F 4060 8gb 1tb M2 SSD 32GB Ram 27'' 180HZ Pivot Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı şunu hepsiburadaya yazarsan çıkar
Ben kasa anlamam pek leptop anlıyorum ama özellikleri orta sana yeter.
Hiç masa üstü kullanmadım
Ben leptopcuyum
Tamamdır Sağolasın excaliburdan devam mı sence?
Excalibur iyidir
Peki sence Creature CRTG20 Intel Core i9 11900F 32GB 1TB NVMe RTX 4060 8GB Gaming Hazır Sistem şu hepsinden iyi değil mi sence?
Güzel miş ozellikleri
o kadar güncel anakart şart mı
Nasıl yani iyi mi alayım mı
Oynatır
Kanka link bu baksan bi olur mu
Warp Optima B760 Intel Core i5 12400F 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar Hepsiburada baksan bi
ps5 iyidir…
Playstationda aldım ama ps plusu anlamadım ya
ps plus ps3 de olmayıp ps4’e getirilen sonynin fazladan kâr elde edebilmesi için yaptığı bir satış stratejisi… plus abonesi olmazsan online oyun oynayamıyorsun.
evet saçma bir olay ama böylede gidecek. hatta sonradan oyuncular tepki gösterince bazı oyun firmaları ile anlaşıp plusa abone olursan bu oyuna sahip olabiliyorsun diye milleti tokatlamaya devam ettiler. ha aboneliği kesersen oyunu oynayamazsın, her neyse sırf fifa atmak için essential’e aboneyim ben 3 ay 400 küsür tl. diğer oyunları cd alıyorum hikayesi bitince satıyorum. şu an oynadığım oyun silent hill 2 sonlara geldim…
Evet bu olay çok canımı sıktı gelen oyunlar hiç iyi olmuyor bazenleri ama almam gerekiyor deluxe alıcam bunu alırsam bütün oyunları oynayabilir miyim
Silent em sevdiğim oyunlardan
hayır bütün oyunları oynayamıyorsun nerde boktan oyun var onları koymuşlar deluxe’a bile ps app var onu indir uygulamada altta store var alışveriş poşeti gibi bir logo>abonelikler>ps plus extra oyun kataloğundan bakabilirsin.
valla silent hill 2 ben çok korkmayan biriyimdirde bu japonlar aşmış bu işi çok beğendim.
sadede optimizasyon sorunu var onuda bilmiyorum acelemi ettiler oyunu yaparken nedendir optimizasyon sıkıntısı var, oyunları en yüksek ayarlardan oynayabilirken bunu oynayamıyorum kasıyor. onun harici çok güzel :)
Eyvallah oyunlar çok pahalı ps’te birde ama yinede aldım maksat kalsın evde Spiderman 2 alayım dedim 2500 bir oyuna 2500 vermek mantıklı gelmiyor gta 5 bile 400 tl civarında xboxta aynı oyun 87.50 hatta gtanın premium edition modeli
Bende de aynı hata vardı bazenleri çıldırıyordum ama baya iyi oyun zevk almıştım oynarken
öyle öyle 2200 e aldım aha şimdiki silent hilli bi arkadaşım var ona satıcam 2000 e 😀 çok pahalı maalesef
rica ederim
Ne güzel sen hikayeyi bitince satıp yeni oyun alıyorsun bende cdli aldım bunu akıl edemedim eorşrjrşrm
şaka yapıyorsun storedanmı aldın yoksa oyun 😂
ben güney koreden aldım 15.500 e geldi 1 tb+2 kol (kol kılıfı bile hediye etti adamlar)
Evet sen demeden diyim malım ben yaw
Benim bi japon arkadaşım var bir tane ps 5 pro isteyecem ama utanıyorum elin japonunun aynı ürün 20 bin lira bizde 50 bin yaw
yok hocam neden mal olasın estağfurullah direk o hesabını satabilirsin sonra benim yaptığım gibi yapabilirsin 👍🏻😊
Satılıyor mu hakikaten sence Xbox serisine geçeyim mi daha uygun geliyor bana ama bu Playstation olayıda bambaşka ya
sahibinden üzerinden alım satım yapıyorum ben sende ordan yapabilirsin xbox çocuk oyuncağı ya bırakın şu xbox’u hocam
İşte bende senin gibi düşünüyorum ama oyunlar cidden çok pahallı ağeoepr ps5 slim kasa aldım ps plus deluxe alıp oynayacağım artık efendim
Gaming kasa alacağım ama hangisi daha iyi karar veremedim Bütün oyunları akıcı yüksek fps ile oynatan ve yayın in uygun olanı hangisi baş ağrıtmayacak ve yüksek fps verecek
Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar
Casper -
Warp Optima B760 Intel Core i5 12400F 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar
- Warp Sence hangisini alayım
maalesef anlamam bilgisayardan hep playstationdan ilerledim
iyidiri
Hangisi daha iyi?
Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar Sence hangisi yoksa konu başlığındaki mi
Alınır al
Hangisi daha iyi?
Casper Excalibur E65H.124F-BFB0X-0FD Intel Core i5 12400F 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos Masaüstü Bilgisayar Yoksa konu başlığında ki mi