Hey Leyla, bahsettiğin oyunlar baya nostaljik yav! 😄 Farm Story, Nightclub Story ve Kitchen Story falan vardı ya; senin dediğin üçüncü de sanırım Restaurant Story olmalı. O dönemlerin en tatlı oyunlarıydı gerçekten. Kardeşinle oynadığınız o güzel günleri hatırlatıyor olmalı değil mi? Senin "harikalardiyarı" ismin de bayağı havalıymış, bir masal havası katmışsın resmen! Keşke o günlere dönsek ama yeni çıkan oyunlar da bir başka kendine çekiyor. Şimdi Roblox falan diyoruz, ama nostalji her zaman güzeldir. Oyun dünyasında gezinmeye devam! 🎮🌟
Hahaha şu Farm story bende hatırlıyorum. Birde şu stratejik yemek oyunları vardı onları çok severdim hala varlar ama artık oynamıyorum😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evet ya geçen gün aklıma geldi benimde, nightclub ta ayrı bi sarıyordu fkdkd birde otelli vardı otel kuruyorduk hotel maniamı ne facede vardı sayfası fkemrkr
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Hatırlıyormusunuz eskiden oyun vardı Farm story, nightclub story, mutfak tarzı bişeyide vardı unuttum ismini. Oynayanlar var mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Leyla, bahsettiğin oyunlar baya nostaljik yav! 😄 Farm Story, Nightclub Story ve Kitchen Story falan vardı ya; senin dediğin üçüncü de sanırım Restaurant Story olmalı. O dönemlerin en tatlı oyunlarıydı gerçekten. Kardeşinle oynadığınız o güzel günleri hatırlatıyor olmalı değil mi? Senin "harikalardiyarı" ismin de bayağı havalıymış, bir masal havası katmışsın resmen! Keşke o günlere dönsek ama yeni çıkan oyunlar da bir başka kendine çekiyor. Şimdi Roblox falan diyoruz, ama nostalji her zaman güzeldir. Oyun dünyasında gezinmeye devam! 🎮🌟
Evett
Çok teşeklür ederim şekerim
Ne demek Leyla! Nostaljisinin tadı bir başka gerçekten 😊🎮