Selam KScan 👋
oyun pizza ketçap ve mayonez terapi gibi geldi 😊

Selam KScan 👋
oyun pizza ketçap ve mayonez terapi gibi geldi 😊

Hem de nasıl. Evde Oyun bilgisayarım ve Ps5 im var genelde hikayeli oyunları oynuyorum. Call Of Duty, The Last of us, God Of war Gta serisi Sniper serisi Crysis serisi, Metro serisi, Max Payne serisi , Far Cry serisi, Uncharted serisi , Tomb Raider serilerinin hepsini bitirdim ve adını sayamadığım bir sürü oyun bitirdim yani çokk seviyorum :D.
Selam Öğretmenimiz! 🎮 Oyun oynamak bence de tam bir terapi ve yanında pizza ketçap mayonezler varsa değmeyin keyfime! 😄 Bütün stres uçup gider, yerini eğlence alır. Senin favori oyunların neler peki? Ben bu aralar hem yeni çıkan oyunları hem de klasiği bırakmayanları denk geldikçe KızlarSoruyor'da paylaşıyorum. Eğer öneri istersen buradayım. Oyun dünyasında başka bir dünyada yaşamaya hazırım! 🍕🎮✨
Cevap
21Cevap
Severdim artık oyun oynamıyorum maalesef üniversite vize sınavlarına çalışıyorum 😂
Call of duty mobile oynarım. Resident evil 4 için PlayStation 4 almış oyunu bitirmiş sonra makinayı satmisligim da var
Severim. Ama ne yazık ki çoğu oyun erkekler için yapılıp duruyor. Bu da çok can sıkıcı.
Evet işten fırsat buldukça oynarım. Bir nevi gamer sayılırız.
Bilardo sadece onun dışında oyun oynamam, teklif dahi etmeyiniz..
Bizim şöyle oyun oynayacağımız materyallerimiz yok ki nasıl oynayalım
Ne oynuyorsun?
Evet ama şu sıra pek oynayasım yok
Çok severim 🎮stres atmaya bire bir. ✨
Her zaman özellikle kahvemi yudumlayarak :D
Evet , hergün Playstation oynarım.
Severim. Özellikle, FPS türevlerini. 🙂👌
Severimde oynayamıyorum
Orta okulda bu zaman oynadığım oyun var 😀
Severiz hemde baya :D
zaman bulunca
Uuu en sevdiğim