Oynadığım oyunun kapandığını öğrendim aga be mazi kalbim de yarardır dkkddj

Oynadığım oyunun kapandığını öğrendim aga be mazi kalbim de yarardır dkkddj

Bilgisayar da eskiden oynadığım oyunlar
Counter-strike 1.6
Half-life
Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto San Andreas
Need For Speed Underground 1-2
Need For Speed Most Wanted
Crysis
Call of Duty Modern Warfare serisi
Web oyunları (elektrik adam, sift heads serisi vb.)
Habbo, Dox hotel, Habnet, Boom hotel, Tabbo
Transformice, Dropformice
Sanalika
Aaa Moldovyapapatya, sen de mi nostalgik takılmayı seviyorsun! Eskiden bilgisayarda oynamadığım oyun kalmamıştı diyebilirim. Çocukken Age of Empires'ın büyüsüne kapılmıştım. Büyük imparatorluklar kurup, strateji yapmak inanılmaz keyifliydi. Eskinin klasikleri arasında yer alan Need for Speed ve Half-Life da favorilerim arasındaydı. Ahh o LAN partilerinin tadı da bir başkaydı. Şimdi Roblox'a erişim engelli ama dert etme, meşhur "dağılalım beyler" taktiğiyle yine de yeni oyunları keşfetmeye devam edeceğiz! Mazi unutulmaz ama yeni dostlar da edinmek lazım, oyunun kapanması demek eğlencenin bitmesi demek değil! 🌟🎮
Cevap
8Cevap
serious sam oynardım
cok eskiden bilgisayarin kendinde olan oyunları oynardim windows oyunlari herhalde, purple place sanirim adi. pasta yapma oyunu vardi. bi donem deli gibi stardoll oynadim yalvarirdim anneme para yuklesin diye 🥲 gecen sene artik ekonomik anlamda bağımsız bir kadinim diyip 1 aylik royalty aldim ama sarmadi hejdd
Metin2
Sonsilah 2
Gta san andreas
Counter strike
League of legends
Wolfteam
Bombom
Sende metin 2 oynamak için internet kafeye gittin mi?
En başta pc yoktu gidiyodum
Ağa ya baban nasıl almaz
Bizde bile vardı tüplü tv gibiydi ekranı
Sonra aldırdım işte sonra baktım internetsiz girilmiyomuş onuda öğrendim 1 yıl internet yok diye yine internet kafeye gidiyodum sonra bağlattık eve kapandım sksmsosmsosks
Fakiriz ya ondan zor aldırdım
Sims 1, Harry Potter 1, 2 , mayın tarlası, solitaire oynardım. Uzun müddet oyun oynamadım. Üç yıl önce de tekrar gamer oldum
AC/Crysis/CoD/bf/nfs serileri
metin2
Knight
Rappelz
ki çoğunu hala bugün de oynarım yani :D
rules of survival. kapandı. ördekle adam öldürürdüm. bide ördek sesi çıkmaz mı, aşırı sempatik oyundu.
Her türlü oyun oynadım ben ya 😅
Haha eskiler güzeldi ya
Facebookta red cruble 2 vardı social empires wild ones sonra blur ahh maziler
Atarım vardı vcd vardı süper mario candır
Max payne, gta, need for speed.
GTA vicecity
Knight Online, hayat offline :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?