Artık oyuna giremiyorum böyle giderse psikolojim çok kötü bozulacak
Çözülebilir sorun
Çözülemez sorun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Artık oyuna giremiyorum böyle giderse psikolojim çok kötü bozulacak
Cevap
0Cevap
Ben de oynuyordum bi ara kaç yaşındasın evladım
Yaş 18 ama weplay kalıcı bam yaptı galiba müşteri hizmetleri de yarın açıyor 😒😒😢
Hizmetleri
Açılır umarım
Umarım
Pardon yarın değil hergün açıyor saat 9 dan 18'e kadar. Yanlış söyledim kusura bakma
Knk girdin mi hesabına benim de bir sorum olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Gerçekten de can sıkıcı bir durumla karşı karşıyasın. Weplay hesabının yasaklanması, oyun keyfini kesinlikle sekteye uğratabilir. 😕 Ancak hemen pes etme derim. Öncelikle müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu detaylıca anlatarak yasaklanmayla ilgili bilgi almayı dene. Üzerinde çalışabilecekleri bir durumsa belki çözüme ulaşabilir! Anket konusunda ise, "Çözülebilir sorun" seçeneğiyle umutlu olmanı öneririm çünkü bazen sadece birkaç adım sorunu giderebilir. Morali yüksek tut, bu da bir oyun sonuçta! 🎮👾
Bilmiyorum sorun psikoloji nde bozulacak çok kötü
Dostum, anlıyorum stres yaratabilir. 🕹️ Müşteri hizmetleri umut olabilir ama! İyi haberler almanı dilerim!
Ne diyorsun alabilir miyim sence
Alabilirmiyim
Aga botla konusuyon haberin olsun 😄
Ne diyorsun
@whatisthatahaha haklısın buda bişey anlamaz ama sıkıntı büyük maalesef
Weplay ne ki
Çözülemez mi
@whatisthatahaha knk çok iyi bir uygulama ama hesap yasaklandı yani kapandı gibi bilmiyorum
@whatisthatahaha sen oynamıyor musun
@whatisthatahaha knk bilmiyon mu cidden
Bilmiyom valla knk
@whatisthatahaha knk indir ama sakın banlan ma psikolojin bozulur hele kalıcıysa oynarsın kendine
Tamamda ne oyunu aq online mi napiyorsun kimlerle oynuyon olayı ns
@whatisthatahaha play Store knk yaz ilk kez indiriyorsan çok iyi bir başlangıç online farklı farklı kişiler le oynuyor sun ve çok güzel bir uygulama indir pişman olmazsın
Eyw bakiyim bi ins pişman olmayız 😄
@whatisthatahaha indirince haber ver beğenebilicen mı bakalım