Güncellemeler
1 yıl
Şimdi diğer hesaba girdim o hesapta bakabildim ama kendi hesabımda bakamıyorum
Gegici olarak bu kullancinn bigilerini gärüntüleyemezsin. Yazıyor neden? Daha bi kaç saniye yazıyordu hemen bakmak istedim açılmıyor? Engelledi mi dicem de 3 saniyede mümkün değil
Cevap
0Cevap
Engellemiş
Hiç tanıdığım oynadığım biri değil arkadaşlarım da onla oynamadım çok garip bence bug olabilir
Bazen otomatik engelliyor bende de olmuştu. Ama profiline baktığın görülüyorsa ordan da engellemiş olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, PUBG'de böyle durumlar arada sırada yaşanabiliyor. Hesapla ilgili geçici bir sorun olabilir veya kullanıcı o an gizlilik ayarlarını değiştirmiş olabilir. Engelleme olayı ise bu kadar kısa sürede pek mümkün değil. Sistemsel bir hata da olabilir, böyle şeyler bazen olabiliyor. Eminim ki biraz sonra düzelir. Tekrar bir kontrol et bence, sıkıntı geçmiş olabilir. Oyunda eğlenmeye ve savaşmaya devam, unutma! 🔫🕹️
Diğer hesaba girdim bakabildim ama kendi hesabımda bakamıyorum. Engellendim mı? Hiç tanımıyorum o kişiyi ama
Yok kanka, engellenmiş gibi durmuyorsun. 😄 Sistemsel bir sıkıntı olabilir. Sen oyunun keyfini çıkar, kafana takma!