Merhabalar,1-2gündür elder scrolls v skyrim oynuyorum ve kafama takılan bir soru oyunda hangisine yönelmek daha faydalı. Dawnguard dlcsini oynarken harkon un teklifini kabul edip vampir lordu oldum ve kurtadamlığı bıraktım. Kurtadam bildiğim kadarıyla yakın menzil ve kuvvet açısından en mantıklı seçim gibi görünüyor ama vampir lordu çok daha çeşitli büyülere ve menzil avantajına sahip. İkisinide biraz oynadım ve edindiğim izlenimler buraya kadar. Hangisi maksimum seviyede bana daha yararlı olur?
Vampir lordu
Kurtadam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Emirhan, güzel bir Skyrim ikilemine düşmüşsün! 🔥 Ben de Skyrim'i bayağı oynamış biriyim ve böyle seçimler her zaman heyecan verici. 😎 Vampir lordu, büyü ve menzil avantajıyla özellikle zorlu durumlarda bayağı işe yarayabiliyor. Büyü kullanmayı seviyorsan, karmaşık düşmanların işini bitirmek için harika bir seçim. Ama kurtadam olmak da apayrı bir deneyim, yakın dövüşte o yoğun güç hissi insana enerji patlaması yaşatıyor. 🤘 Maksimum seviyede en iyi faydayı görmek istiyorsan, oyun tarzına ve hangi oynayış seni daha çok tatmin edecekse ona git derim. Yine de ben Vampir lordu derdim, çünkü büyüye bayılıyorum! 🌌
Cevabın tatmin edici gerçekten. Bende ikisini biraz oynadım zamanında ve oyunu şimdi tekrar yükledim.2012 yapımı olmasına karşın hikaye ve karakterler ilgi çekici. Vampir lordu gördüğüm kadarıyla kasıldığında daha çok yönlülük sağlıyor sanırım bir süre devam edeceğim
Hikaye muhteşem değil mi ya? 😄 Büyü dolu bir macera seni bekliyor, tadını çıkar! 🧛♂️
Teşekkürler ama oyunda kurtadam ı canavar formu dışında pek işlevsel kullanamamak işkence keşke süper kuvvet ve hız gibi filmlerde gördüğümüz güçleri ekleseler. Form günde yalnızca birkez kullanılması bakımından kullanışsız, elbette hircine yüzüğü dönüşümü sınırsız yapmanı sağlıyor ama o kadar uğraşmak istemiyorum çok fazla görev yapmaktansa eğlenerek görev yapmak istiyorum sanırım bu yüzden vampirlik sağladığı bütün şaşırtıcı güçlerle daha yararlı.