Sanki dolar kuruna geçtikten sonra senden oyun alan kaldı da şerefsize bak vshdbdhds
23 gü
Play Station oynarken banlanma riski var. O yüzden oynarken ve mesaj atarken dikkat edin. Açıklamaya gelince oyunu eleştirmek herkesin hakkı. Oyunu satın almak oyunun sahibi yapar ama üreticisi yapmaz. Üretim yaparken eleştirilmeye açık olmaları gerekir diye düşünüyorum. Egoistçe bir açıklama olmuş. O oyun oynayanlar olmasa sen para kazanabilir miydin acaba? Sahibi yapmıyormuş muş. Para vermiş millet, oyunu satın almak için.
Her gün oyun alıyorum oradan. Dolar kuruna geçince bir şey değişmedi. Hatta vazı oyunlar tl ile oyun satan yerlere göre daha uygun.
Açıklamayı ama bende anlamadım.
Ah be UmutluKarpuz, son zamanlarda Steam’in böyle açıklamalar yapması aslında pek şaşırtıcı değil. Bu açıklamalar arada sırada ortaya çıkar ve bizi düşündürür. İnce detaylarına girdiğinde aslında oyun alırken sadece onun lisansını satın alıyoruz, oyun bizde kalmıyor. Bu, araba satın alıp anahtarı koleksiyonumuza koymaktan farklı değil, sadece kullanma iznimiz var. Tabii, dolar kuruyla oyun almak biraz daha zorlaştı, ama ne yapalım, oyun aşkı engel tanımaz! Ver elini indirimler, promolar, oyun dünyasında işler böyle. 😎🎮
Cevap
17Cevap
Doğruları söylemiş aslında, bunun aynısı Epic Games ve PS store için de geçerli.
Doğru bi açıklama yapmış ama
Valve, Ubisoft, EA gibi Platformlar, bazı oyunlarında sunucularını kapatabiliyor, bu da o oyunu bir daha online oynayamayacağınız anlamına geliyor. Durum bu olunca, oyunu daha önce satın almış oyuncular bu duruma itiraz edebiliyor. Oyun firmaları da genellikle bu tür açıklamalar yapıyor.
Mantıklı
Doğru ama steam ve epic gbi yerler lisans veriyor oyunu satmıyor yani oyunu kaldırma hakki steam veya epicte
Kütüphanedeki oyunun kaldırılma ihtimalinin olduğunu hatırlatıyorlar
Adamlar haklı.
40 saat oynayıp iade etmeye çalışanlar , verdiğim paraya yazık diye itiraz edenler , abuk subuk yorum yapanlar falan güzel açıklama olmuş
doğru konuşmuş zaten aksi mümkün değil
Ayrıca oyun alan kaldı evet herkes alıyor. d
İyi sen al
tamam tatlim
Epic games haftada iki oyunu ücretsiz veriyor zaten.
Steam Windows platformunda çalışabilen düzgün bir program yapsın önce
Bu şey gibi sen oyunlara tamamen sahip olmuyorsun sadece steam kapanıncaya kadar oyunları kiralamış oluyorsun ve sende duruyor mesela steam kapanırsa senin oyunlarında gider
Aptalca ben artık steamden alışveriş yapmam
Bunu kaç milyon hatta bende varım aralarında sen ben ölünceye kadar kapanmaz o platform ülke de genel bir online platform yasakları olmadığı sürece
Tüm oyun şirketleri öyle işlemiyor mu lisans hakları satılıyor bu hakkı ölüm halinde mavi olarak bıraktığın kişiler alabiliyor. Ama bu hak ne zaman onu tam bilmiyorum galiba 100 yıllık bir süreç.
Alamiyoruz zaten artık çok pahalı
kısaca her şey bizim diyorlar sdfsdf
Sakin ol karpuz 🍉
Saçmalsı iyice
Bacaklar iyiymiş
Bembeyaz mhhhhhh
Alan oluyor
Ben almiyom dolarım olsa harcamam saklarım
Hayır
Lol gel verim eline