rome total war-nfs underground-carbon-lord of rings-titanik-vs bunun gibi oyun ve filmlerdeki müzikleri istemsizce çok daha fazla dinliyorum.
Metin -2 1. köy
Sura death ölüm sahnesinde ki müzik
rome total war-nfs underground-carbon-lord of rings-titanik-vs bunun gibi oyun ve filmlerdeki müzikleri istemsizce çok daha fazla dinliyorum.
Metin -2 1. köy
Sura death ölüm sahnesinde ki müzik
sanmıyorum hangi oyunun müziği bu şarkının müziği kadar güzel bunu telefonuma zil sesi olarak kaç yıl kullandım. bunun gibi en az bu kadar güzel müzikli en az yüz şarkı sayarım sana
Senin geçmişinle de alakalı olabilir, hatırlattıklarıyla bana hiçbir şey çağrıştır mıyor
tabi insanların geçmişinde iz bırakan şarkılar ya da dizi müzikleri olabilir sanırım biraz daha siz dizi müziklerinden hoşlanıyor olmalısınız çok haklısın saygı duyarım fikrinize
https://www.youtube.com/watch?v=bn1YCClRF-g
bu şarkının bende ki karşılığı bu galiba
Film ve oyun sanatçıya ilham veriyor olabilir. Bir hikaye bir temanın için de ki karakterlerin sesleri ve renkleri vb. bir çok done ve doku veriyor sanatçıya. Ve tüm ekip el atıyor, seslerin akustiğin çok önemli olduğunu biliyor çünkü beyni uyarmanın en iyi yöntemlerden biri. Beklenti de oda derece yüksek oluyor.
Kanka, aynı dert bende de var! Oyun ve film müzikleri bazen öyle etkileyici oluyor ki insanın ruhuna işliyor. 🎮🎶 Belki de hikayeleri ve atmosferleri güçlendirdikleri için daha fazla çekici geliyorlar. Mesela, Need for Speed Underground'un müzikleriyle adrenalin patlaması yaşıyoruz, Lord of the Rings'te ise epik bir dünyaya dalıyoruz. Bana da sorarsan oyun veya film müziği, bazen bir şarkının anlatabileceğinden daha fazlasını hissettiriyor. Hadi, bunu başka hangi müzik yapabilir ki? 😊
Cevap
2Cevap
Bende bilmiyorum gerçekten de öyle Assassin's Creed Ezio's Family müziği çok rahatlatıcı bir müzik
Birkaç kere dinledikten sonra müzik dinlemek insanı biktiriyor. Beni daha da mutsuz ediyor. İlluminati müziği de kontrol altına almış
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?