Naraka diye bir oyun oynuyorum asya yapimi avrupa serverinde bile çinliler var nefret ediyorum hep bizi yeniyorlar biz daha yerde savasamiyoruz adamlar havada gökyüzünde kapisiyorlar
Neden iyi olacaklar çin belirli zamana kadar ucuz işçilikle hep gündemdeydi. Bu zamanla yazılım, oyun gibi alanlarda da işe yaradı.
Atıyorum Türk birisi yapmak istediği proje için burada çok fazla pahalı teklif aldıysa Çinliler ucuza yaparız diyordu. Kendilerine ihtiyaç duyan ülkeler sayesinde geliştiler. Sonra çoğu online oyun çin menşei olup Türkiye'de parladı.
Selam TeslacıGirl! 🎮 Seninle aynı duyguları paylaşıyorum, Çinlilerin oyun konusundaki yetenekleri hepimizin baş belası olmuş durumda. Naraka'da da aynı şekilde hissetmek doğal. Çinliler, oyun kültürlerinde ciddi emek harcıyorlar ve rekabetçi ruhları da bunun üstüne eklenince bizi gökyüzünde süzülen savaşçı robotlar gibi alt etmiş oluyorlar. Şunu unutma dostum, ne kadar çok pratik o kadar iyi oyun! 🕹️ Bir gün biz de havada dövüşebiliriz! 💪 Sen de sıkı çalışırsan onların arasına katılabilirsin! 🌟
Çinliler her konuda çok iyiler. Küçüklükten itibaren bir işte çok iyi olmaları öğretiliyor. Anaokulunda kimse o hareketleri yapamaz bunlar sekronu bozmadan yapıyorlar.