• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gamer

Oyun erkekler için neden bu kadar önemli?

halemsuu
halemsuu Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
77
Yapay Zekaya Sor
Dünya yansa oyundaysa yinede çıkamıyorlar. Neden böylesiniz bir tür bağımlılık mı?
Oyun erkekler için neden bu kadar önemli?
Erkek Soruları Oyun Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Psigareşh
    Psigareşh Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

20 yıldır oyun (online ve masa ) oynuyan birisi olarak cevap verebilirim. Bir kere eğlenmek herkesin hakkı.

4,5 çeşit oyun oynayan insan var.

1. si bunu meslek haline getiren ve bundan para kazanan insanlar var.

2. si bunlara özenip yükselmeye çalışan (çoğunda başarısız olan ) insanlar.

3. sü tamamiylen eğlenmek amaclı oynuyan insanlar var.

4. sü arkadaşlık , bilgi bu tür şeyler için oynuyan insanlar var.

Sanal ortamda kendini tamamiylen farklı bir insan olarak yeniden yaratabiliyorsun ve bu çekici geliyor. Oyun içi arkadaşlıklar en az gerçeği kadar etkili olabiliyor ve düşmanlarda öyledir. Bu tamamiylen sizin içselleştirmenize bağlı. Eğer bir insanda bağımlilik ve kendine zarar verme düzeyine ulaşmışsa tedavi olmalıdır. Sevdiklerinle geçireceği zamanın daha kıymetli olduğunu bir şekilde hatırlatılmalı

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

*Rekabet ve Başarı İhtiyacı: Erkekler genellikle rekabetçi oyunlara ilgi duyarlar çünkü bu, kendilerini test etmeleri, başkalarına karşı yeteneklerini göstermeleri ve başarı hissini tatmaları için bir fırsat sağlar. Bu, evrimsel bir temele dayanabilir; çünkü geçmişte fiziksel rekabet, kaynaklara ve statüye erişim için önemliydi.

*Stres Atma ve Kaçış: Oyunlar, günlük hayatın stresinden kaçmanın ve rahatlamanın bir yolu olabilir. Erkekler, iş ya da kişisel hayatlarındaki baskıları azaltmak için oyunlara yönelebilirler.

*bağğ Kurma ve Sosyalleşme: Oyunlar, erkekler için arkadaşlarıyla vakit geçirme ve bağ kurma fırsatı sunar. Özellikle çok oyunculu oyunlar, ekip çalışması, iş birliği ve strateji geliştirme yoluyla sosyal bağları güçlendirebilir.

*Zorlukları Aşma ve Problem Çözme: Oyunlar genellikle zorluklar ve problemler sunar, bu da erkeklerin problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanır. Bu zihinsel egzersiz, hem eğlenceli hem de tatmin edici olabilir.

*Kontrol Hissi: Oyun dünyasında, oyuncu birçok durumu kontrol etme yetisine sahiptir. Bu, gerçek dünyada her zaman mümkün olmayan bir kontrol hissi sağlar. Erkekler, özellikle bu kontrolü sağlayarak kendilerini güçlü ve etkili hissedebilirler.

*Biyolojik ve Kimyasal Etkiler: Oyun oynarken, beyin ödül mekanizmasını harekete geçiren dopamin salgılar. Bu da oyunların bağımlılık yapabilmesinin nedenlerinden biridir. Erkekler, özellikle başarı odaklı oyunlar oynarken, bu kimyasal süreçten daha fazla etkilenebilir.

* Kişisel Tatmin ve Hobi: Pek çok erkek için oyunlar sadece bir eğlence ya da hobi değil, aynı zamanda kendilerini ifade ettikleri bir alan olabilir. Oyunlarda beceri kazanmak, sevdikleri bir karakteri geliştirmek ya da bir hikâyeye kendilerini kaptırmak onlara büyük bir tatmin duygusu verebilir.

1
    10 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Bu bildiğin makale olmuş 👏🏻😅 telefon da PSP benzeri emülatör de WWE ve Prince of Pers haricî pek bir şey bakmaz oldum iki üç PS2 PS3 emülatörü haricî haftada 1-2 zaman geçirmelik iyi oluyor bunun haricî pek pc bakmaz olduk 🙂

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

dediklerinden bsy anladiysam arap olmayayim

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Shshsj

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Herkes anlamaz 😁 telefon emülatör keyfi bilmeyen bilemezzzzz 🤫

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Bu arada buradan herkese tavsiyemdir PSP emülatör telefona indirip pes WWE filan atın içine 😁 ya da PS2 ve. PS3 oyunlarını emülatörle hazır hale getirin hastahanede hayat kurtarıcı oluyor bana canım sıkılmıyor 🙂

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

O ne be

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Olduğum yerden tam detaya giremiyorum telefon için PSP var emülatör ppsspp Google aratın ayrıca android PS2 ve PS3 emülatör aratın telefon biraz iyise ve depolama varsa PSP PS2 PS3 telefondan oynanıyor dokunmatik kontrolleri sayesin de ve internet gerekmiyor

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Bi oyunun ayarlarını değiştirmek istiyorum oyun gelistiricisi gibi düşün mesela oyundaki bi hesabi botlara birakmak istiyorum diyelim nasıl yaparım

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Yanlış kişi yanlış soru 🙂 hiç bir fikrim yok ayrıca oyun hangi oyun? Bacağım yüzünden KS pek bakamıyorum ki Google araştırim okumak öğrenmek gerek

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Aynen:/

Yorumla
  • KaranlıkMYHEART
    KaranlıkMYHEART Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl

Her insanın kendine göre değerli şeyleri vardır. Bence bu konu erkekler olarak olmamalı. Hepimizin değerli saydığı şeyler var. Ve birbirimize saygı göstermemiz lazım. Özellikle bu konuda. Nasıl kadınların makyaj malzemeleri ya da çanta vs şeylere bağlılığı gibi erkekler de aynı.

0
    0 Yorumla
  • ztrmax
    ztrmax Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Çok oyunculu oyunlarda öyle olur diğer oyunlarda çıkılır. Şey gibi maç yaparken maçın ortasında maçı bırakıp eve gidiyorsun duygu olarak bu duygu gibi. Ayrıca bu tarz oyunlarda çıkarsan muhtemelen bir ceza sisteminden payını alırsin çünkü çıktığında diğer oyuncuların oyununu bozmuş takımı eksik bırakmış oluyorsun.

0
    4 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Peki bunların belli bi zamani var mi mesela atıyor saat 8 de mutlaka gireceksin gibi

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Takım olanlari soruyorum

Yorumla
    • ztrmax
      ztrmax
      1 yıl

Benim dediğimde normalde yok ama o şekilde olan oyunlar da var ama onlarda maç sistemi değil yapacağın şeyi yapıp çıkılabilinen oyunlar. Takım oyunlularda turnuva falan varsa anca öyle saati olur yoksa saat olmaz

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Hee anladım

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

57

Cevap

• Kauren m
    Kauren Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 22
    1 yıl

Kızlar nasıl makyaj gibi bağımlı ise, kimileri araba sevdası, kimileri para sevdası kimileri ise farklı şeyleri seviyor ise kimsi erkekler de oyun sevdası olabiliyor.

Ben oyunu seviyorum oyun bana bi'nevi terapi gibi geliyor ve rahatlatıyor beni.

Bağımlı olanlar 12 saaten fazla oynanması, ben ise 3-5 saatlik oynayış yapıyorum.

3
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl
    Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Her erkek aynı değildir, oyun oynayanların bağımlısı var bir de eğlencesine girip zaman geçirip çıkanları var

Ben onlardanım eğlencesine girip çıkan bağımlı değilim, bağımlısı olan oyuncular 24 saat o oyunun başından kalkmaz oyunu önemseyip durur ne için oyun parası kazanmak için o oyun parasının ona katkısı nedir hiçbir şey 🤷‍♂️

1
    1 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • LordofJungle
    LordofJungle Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin hayatı genel olarak stresli geçiyor çünkü erkeklerin üzerinde çok fazla sorumluluk var, biraz olsun gerçek dünyadan uzaklaşıp kafa dağıtmak ve kimseye ihtiyaç duymadan kendi başımıza eğlenebilmek istiyoruz, oyun da bize bunu sunan en iyi araç. Ayrıca oyunlar strateji kurmaya ve düşünmeye ittiği için zekayı da geliştiriyor, oyunların bağımlılık seviyesine gelmediği sürece yararlı olduğu kanıtlanmış bir şey. Ayrıca oyunların içinde hareket ve ritim var, çoğu erkek hareketsizlik veya ritimsizliğe pek gelemiyor, dolayısı ile de boşta kaldığında zamanını bununla dolduruyor. Erkekler genelde boş durmaya gelemiyor. En azından ben öyleyim, bu konuda yani adıma konuşayim yani diğer erkekleri bilemem ama bence nedenlerinden biri de bu.

1
    4 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Hele spora alıştıysa hastahanede zulüm oluyor insana 😅 neyse ki telefon da PSP PS2 PS3 emülatör var 🥰

Yorumla
    • LordofJungle
      LordofJungle
      1 yıl

Not

Mesela erkeklerin bir yerde uzun bir süre hareketsiz bir biçimde bekledikten bir süre sonra kollarını ve bacaklarını sallamaları gibi durumları da buna örnek gösterebiliriz. Erkekler ritimsizliğe gelemeyiyor, özellikle de benim gibi bir okb'li bir kişiyse.

Yorumla
    • LordofJungle
      LordofJungle
      1 yıl

@GeremsizBilgi80 Doğru evet.

Yorumla
    • LordofJungle
      LordofJungle
      1 yıl

@GereksizBilgi80 *

Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kendini inşallah edip gerçekliğini ve ruhunu saklayabildiği tek yer çünkü. Ana konu yetenek ve çaba. Adı, sanı kişiliği veya çevresi değil. Kimsenin soru sormadığı, sorgulamadığı iletişim kurmakta bile acele etmediği bir platform. Herkesin kendi dertlerini arka plana alıp kafa dağıttığı bir meşgale

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Seninle aynı fikirdeyim. Ama erkekler dediginde genel oluyor. Belli bir yaş grubu dersen cuk diye oturur.
    İşinde gücünde kişiler fasla oyun oynamaya zaman da bulamaz. Bir de kız arkadaşını boslayacak seviyede oynuyorsa. Yandı gülüm keten helva. Benim sevgilim ya da esim böyle oyun manyağı olacak, en sonunda bye bye yapar gonderirim. @halemsuu

0
    0 Yorumla
  • necdko
    necdko Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Rekabet ediyorsun, arkadaşlar ediniyor vakit geçiriyorsun. Sorunlarından para kazanma karı dırdırı gibi strss veren seylerden uzaklaşıp nefes alıyorsun. Enerjini topluyorsun ki mücadele edebilesin hayatta. Bir de arkadaşına koymak güzel oluyor

0
    0 Yorumla
  • öyllesinebirri
    öyllesinebirri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

Valla çok önceden evet oyun önemliydi ama artık yaş 34 olunca ister istemez oyun yaşının geçtiğini fark ediyorsun kardeslerim PlayStation oynarken ben sadece izler oldum bazıları için dönemsel bazıları için hayat meselesi oluyor bunlarda genelde ya para vermiştir oyuna ya da para kazaniyordur

1
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Makyaj sizin için neden bu kadar önemliyse, oyun da bizim için o kadar önemli.

Gerçeklerden kaçmak için.. 😏

1
    0 Yorumla
  • GodOfWarAres
    GodOfWarAres Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz rekabet ortamı

1
    0 Yorumla
  • Sempatikadam21
    Sempatikadam21 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 62%
    1 yıl

Çünkü bu ülkede eğlence adına en ucuz ve sürdürülebilir şey bu daha fazlasına ulaşamıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Anankara
    Anankara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

O gerçek dünyadan bir nebze de olsa ayrıldığımız için

1
    0 Yorumla
  • Neyebakacaktimbenn
    Neyebakacaktimbenn Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Ego tatmini, başarılı olma hissini deneyimlemek. Bir de ismi lazım değil malum oyundan kız düşürmek.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Saçma sapan bir şey önemli olmamalı…

oyun konusunda ben de çocukken çok oyun oynadım ama bu dönem kişiyi doğru bulmuyorum açıkçası: artık sorumluluk alma olayı kalkıp tamamen çocuk kalma olayı yanlış

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • MehmetDemirrr
    MehmetDemirrr Takip Et
    Guru Yaş: 35
    1 yıl

bi ara bende kendimi çok kaptırmıştım 5 yıl bağımlı gibi aynı oyunu oynadım. şu an oynamıyorum ama o oyundan tanışıpta görüştüğüm arkadaşlarım var şimdi.

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

He yaa hiç sorma ünideyken en yakın arkadaşım internet kafenin neti gidip geldi diye bana kızmıştı ben de kasiyerdim internet kafeye bakıyordum

0
    2 Yorumla
    • Kağannnn1
      Kağannnn1
      1 yıl

5-10 saniyeliğine gidip gelmişti bi de

Yorumla
    • Kağannnn1
      Kağannnn1
      1 yıl

Yok senin yüzünden immo olamadım falan filan dedim * immonu yaaa dedim😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bir oyun bağımlısı olarak söylüyorum oyunlar artık bizim yoldaşımız gibi oyun oynarken arkadaş edindik oyun oynarken çok güzel vakitler geçiriyoruz ve eğleniyoruz özelikle online oyunlar ayrı bir zevkli.

0
    0 Yorumla
  • Excitementanil4511
    Excitementanil4511 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bağımlılıktan oluşuyor oyun aslinda boş iş biraz sosyallesseler çok iyi konuma gelirler de onlar da oyun bağımlılığına yöneliyorlar açıkçası

0
    0 Yorumla
  • o6uzz
    o6uzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Evet bir tür bağımlılık, ben de bir zamanlar oynuyordum. Şu sıralar oynamıyorum pek. Şu an evde oyun oynamak yerine denize gidiyorum örneğin 😂

0
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Nasıl ki kadınlar güzelliğine düşkünse erkekler de eğlencesine düşkün. Erkek eğlenmek için para harcar, kadın güzel görünmek için.

0
    0 Yorumla
  • Zzffffffff
    Zzffffffff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bi tür kandırmaca diyelim oyunlar İnternetler diziler vs hepsi
    Gavurun bize oyunudur bizleri uyutma oyunudur

0
    1 Yorumla
    • selinceti
      selinceti
      1 yıl

Aynen unutuyorlar asıl haziferimi yerine getirmemizibengrlleyen her şey

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Keyif alıyoruz eğlenceli ve sarıyor yahu, sırf oyun için kredi çekip laptop aldım, akşam işten gelince bir nebze kafa dağıtmak için veya boş vakti değerlendirmek için

0
    16 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Vay be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Ben oynamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oynayanlar için ne düşünüyorsun

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Bağımlılar için olumlu düşünmüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bağımlı dediğin birisinin oyun hayatı nasıl sana göre mesela merak ettim

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Neden gizli olduğunu söylersen söylerim dndjhd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çıkarsam söylermisin

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

tamam şimdi söyleyebilirsin sana göre bağımlılık seviyesi nedir oyuna

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Hmm bana göre bağımlı olmak 7-24 oyun oynamak değil. Bana göre oynadığı oyunu herşeyden önde tutmak bağımlılıktır. Bi insanın önceliği oyun olmamalı bana göre. Gerçek Dünya'da değerli gördüğü insanlardansa oyuna daha çok öncelik veren kişi bağımlıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Haa zaten o dediğin hastalıktır ya evet haklısın, kendimi söylersem ben işten geldiğimde bir kaç saat ayırıp kapatıyorum ama oynamayı seviyorum yani, fakat önceliğim değil

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Ya oynayabilirsin eğlenceli vakit geçirmek için birebir ama mesela diyelim bi arkadaşınla sorun yaşarken onunla konuşup halletmek yerine oyun oynuyorsan ya bağımlısın ya da önceliğin o ve arkadaşın vs umrunda değil. Bilmiyorum bence bu kadarı fazla. Oyunun içine girmeden bilemem ama dışarıdan saçma geliyor bana önceliğini oyun yapanlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaa yok o kadar da değil 😀 evet oyun oynamak için pahalı bi laptop aldım ama çalıştım kazandım aldım oynuyorum mesela, fakatt bağımlılık seviyesinde değilim çok şükür

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

O zaman iyi seninki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

👍🏻👍🏻

Yorumla
  • Btrylll
    Btrylll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Takım arkadaşlarımın hakkına giremem ve puan kaybederim.

0
    3 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Bana saçma geliyor altı üstü oyun yani hayatina bi faydasi yok zarari yok o aldığın puanların

Yorumla
    • Btrylll
      Btrylll
      1 yıl

Erkek olmadan anlayamazsın

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Hiç sevmiyorum oyun. Fazla oyun oynayan erkek kadında sevmem. Boş insan çoğu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Oyun oynamak istiyorum oyunlar beni mutlu ediyor

1
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    1 yıl

Yooo!
    Ben yıllardır oynarım. Bağımlılık filan yapmadı. 🤔🤷‍♂️🤦‍♂️😅

0
    0 Yorumla
  • MaviDolunay
    MaviDolunay Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    1 yıl
    Gamer konusunda 589 cevap paylaştı.

Ağır oyun bağımlılığı da hastalık. Insan bir sanal dünyadan çıkıp hava almalı. Her şeyin çoğu zarar.

0
    0 Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Zevkli ben oynarken 1 çay koy kaybedersem taşkınlık çıkartırım

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    1 yıl
    Gamer konusunda 464 cevap paylaştı.

Ay biz erkekler böyleyiz napalim kopamıyoruz bir türlü 😌💅

0
    0 Yorumla
  • Bibakipcikcam34
    Bibakipcikcam34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Gerçeklerden istediğini alamayan insanlar oyunlarda teselli buluyor.

0
    0 Yorumla
  • Jersey
    Jersey Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 45%
    1 yıl

Evlenip çocuk doğurmak neden kadın için önemli ise ondan dolayı.

0
    3 Yorumla
    • aylemmm
      aylemmm
      1 yıl

İkisi birbirncen cok uzak örnek kafanı s

Yorumla
    • Jersey
      Jersey
      1 yıl

Küfür etme.

Yorumla
    • ceren8234
      ceren8234
      1 yıl

Erkek için önemli değil mi aq erkeklerde çocuğu olsun ister bu nasıl örnek

Yorumla
  • Nar__cicegi
    Nar__cicegi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 83%
    1 yıl

Gerçekten sinir bozucu. Evli farklı adamlar bile bunun bagimlisi olmus.

0
    0 Yorumla
  • YalnızSamsunlu
    YalnızSamsunlu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Takımlı, eşli, online oyunlarda maç bitene kadar oyun başında olmak gerekiyor yoksa ceza yiyorsun, maçtaki süre çöpe gitmiş oluyor ve ayrıca takımı yüz üstü bırakmış oluyorsun

0
    6 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Bu kadar önemli mi

Yorumla
    • YalnızSamsunlu
      YalnızSamsunlu
      1 yıl

Evet, eğer League of legends oynuyorsa ortalama bir maç 30-40 dakika sürüyor ve bunun bir sınırı yok biri kazanana kadar devam ediyor benim oynadığım en uzun maç 80 dk sürmüştü örneğin

Yorumla
    • YalnızSamsunlu
      YalnızSamsunlu
      1 yıl

Ayrıca lolde takımdaki tek bir kişi afk kalırsa %70 ihtimalle takım kaybeder. Beddua almak istemiyorsan oynaman lazım o yüzden önemli :)

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Çok saçma kazandığınız zaman elinize bir şey geçmiyor. Garip

Yorumla
    • YalnızSamsunlu
      YalnızSamsunlu
      1 yıl

Ligin yükseliyor. Popüler oyunlardaki dereceli oyunlarda ligin yükselmesi insanları tatmin etmeye yetiyor

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Yani mutluluk kazanıyorsun öyle mi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sadece erkekler için değil benim için de öyle. Sevgilimle birlikte oyun oynuyoruz. O tek oynadığında masa altından destek vermişligim bile var 😂

0
    3 Yorumla
    • ArcticMonkeysfan
      ArcticMonkeysfan
      1 yıl

Bize ne zaman denk gelir böylesi 😋😋

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

😂😂

Yorumla
    • ArcticMonkeysfan
      ArcticMonkeysfan
      1 yıl

Dm atma sansin var mi bir sey sormak istiyorum 😄

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Ben de çok seviyorum oyun oynamayı 😅

1
    1 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Sonunda dürüst yorum yapan bir kadın 😅

Yorumla
  • violet899
    violet899 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Çıkınca ceza veriyor oyun😴

4
    0 Yorumla
  • naberbebegım5748
    naberbebegım5748 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Orada hırs yapıp başarıyı yakaladıkları için bağımlılık yapıyor. Kendilerini güçlü hissediyolar vesaire. Şu eforu gerçek hayatta da gösterseler keşke

0
    19 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Hem haftada 2 defa 2 saat kadar oynuyor hem Real işime bakıyor hemde günlük sporumu yapıyorum 😅 yani yapıyordum diyelim düşme kaynaklı hastahane mahkumum şu an 😁

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 Geçmiş olsun çok. Haftada 2 kere 2 saat oyun oynamak oyun oynamak değildir. Günlük 2 saat yaz bana sen fkdslfdnsls. Süpersin devam

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

Benım kastım oyunda yaşayan erkeklerdi*

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Teşekkürler emülatör kullanıyorum hocam 🙂 telefon da boş oldukça işte gerçi şu an PS2 PS3 ve PSP çok takılıyorum yatış malum 😅 bıkkınlık geldi yatmaktan

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 Emülatör ne bilmiyom ben. ps güzel ya bana oynamak nasip olmadı fakürlükten ve arkadas ortamımda yok malisif. ben pc de takılıyom bi tek.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Haydiiiii 🙂 ppsspp yaz ve indir olay store PSP WWE 2011 indir 😁 onun haricin de ise god of warlar mı dersin özel şövalye yapımları mı unuttun adını şimdi neler neler var gözüne çarpan PSP oyununu PSP ISO yaz indir ve indirilenler içinde PSP adını verip ppsspp de konum sec PS2 ve PS3 için yol biraz daha farklı PC de olduğu gibi ona bir dosya indirmek gerek Google bakman daha iyi olur ama PSP çok basit ppsspp indir oyun ISO indir ve dediğim gibi yapıp konum göster ve oynamaya hazır 🙂

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 teşekkür ediyorum yazın denenir aslında god of war hep bi uktedir zaten küçükken zengin bebeleri oynardı hep bizde izlerdik dslakndbkjsabldsjabd. Şimdi çokta vaktim yokki ya ilerde kocam öğretsin artık şimdilik ben riotgames ile devam ya napalım.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Hocam kocam derken 😅 neyse şahsi hayat 👏🏻 PS2 emualtor indirip YouTube bakarak aşırı kolay yaparsınız god of War 1 PS2 ISO da inince oldu bu iş PS2 ISO god of war1 yazınca rom diye siteler var rom diye geçiyor emülatör isoları iyi eğlenceler

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 şahsi hayat dksajhdksaj ben kızım ya hesabı erkek açtım. ps için teşekkürler cidden haberım yoktu iyi oldu. sanada acil şifalar dilerim :D

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Teşekkürler aslında mantıklı ben erkek olarak özel kapatıyorsam sapkın kadınlardan kızlara sabır diliyorum 😁 mutlaka dene dostum

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Ayrıca gayde olabilirdin sıkıntı yok kötü birisi olmadikca kişilik olarak iyi akşamlar dilerim o şekilde sandığım için şahsi hayat dedim hocam 🙂

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 Aynen kız hesabı açmıştım. Valla herkes nasıl dert dinliyor bir bilsen bu kadar ilgi alaka dedim ne kadar güzel bir site. Ne yazsam cevaplanıyor filan. Abaza çok aman aman :D erkeği de kadını da dediğin gibi. Ben cok takılmıyom ama ya anonim zaten böyle devam. SAygılar sevgiler :D

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

Evet evet anladım öyle düşündüğünü sıkıntı yok olabilir tabii :D iyi akşamlar dilerim :DD

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Çok merak ettim yazmasam olmaz denk gelen oldumu size gerçek yaşınızı soran erkek olarak sanıp nerelisin napiyorsun vs gibi 😁

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 yok daha dün açtım hesabı belki olur :D ama kız hesabı açtığımda herıf benı yanı bulusalım da bulusalım illa bulusalım kafayı yedirtmişti :D o yüzden en iyisi erkek hesabı açiyim dedim fdskmlfdskndsf

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Whatsaap isteyen 17-20 arasına hazır ol şimdiden geçmiş olsun dostum 😅 iyi akşamlar

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 bana herif kendını 24 diye tanıtıyor ama ben anladım büyük oldugunu 32 çıktı serfsiz :D işim olmaz burdan kımseyle ya bos isler. iyi akşamlar sanada :D

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Var öyleleri hocam iki cinsdede özelleri kapatıp eleye eleye takip şart yoksa baş edilmiyor size tekrardan iyi akşamlar

Yorumla
    • naberbebegım5748
      naberbebegım5748
      1 yıl

@GereksizBilgi80 aynnenn öyle <3

Yorumla
  • neselicivciv
    neselicivciv Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bağımlılık yaptığı için engel olamıyorlar

2
    0 Yorumla
  • garavel_usta
    garavel_usta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

Erkekler dünya yükünü sırtlıyorlar, bi ton dert taşıyorlar. Arada sıkıntıları unutup oyun oynamaları da hakları.

0
    0 Yorumla
  • serqar
    serqar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Eğleniyoruz çünkü. Stres, heyecan, üzüntü, sinir, mutluluk bütün duyguları hep birlikte bize yaşatan nadir şeylerden

0
    0 Yorumla
  • Lum0sMaxima
    Lum0sMaxima Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Hala çocuk oldukları için

1
    0 Yorumla
  • keyifdelisi
    keyifdelisi Takip Et
    Master Yaş: 33
    1 yıl

Kafayı dinlediğimiz tek yee olduğu için belkide 😂

1
    0 Yorumla
  • JuniorForeverrrr
    JuniorForeverrrr Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

hadi ordan değil ama çok oynuyorum

0
    3 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Nasil hadi ordan değil dndhhdgd

Yorumla
    • JuniorForeverrrr
      JuniorForeverrrr
      1 yıl

Kalakaldı garip bi şekilde sansürlemiş bagımlı degilim dedim orada

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Hee anladım şimdi sansürlemesi garip

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Gamer konusunda 303 cevap paylaştı.

Alakası yok kadınlardada var öyleleri.

0
    3 Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Bilmiyorum bende hiç yok oyun kültürü oynarim ama bağımlı değilim isim varsa çıkarım

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      1 yıl

Sende yok ama olan binlerce milyonlarca kadın var. Mesela sosyal platformlarda görebilirsin. Erkeklerde var diyorsun ama misal bir erkek olarak bende yok. En azından senin bahsettiğin türde yok.

Yorumla
    • halemsuu
      halemsuu
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • Freedown54
    Freedown54 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 97%
    1 yıl

Kızlar için ne önemli

0
    0 Yorumla
  • KaranlıkBilge
    KaranlıkBilge Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

O seviyede olunca evet, bağımlılık oluyor.

0
    0 Yorumla
  • iSooo1
    iSooo1 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 52%
    1 yıl

Gerçekler yorunca hayal dünyana çekilirsin.

0
    0 Yorumla
  • sk_0634
    sk_0634 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Hayatın sıkıntılarını unutuyorsun

0
    0 Yorumla
  • hayatındışında
    hayatındışında Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bwnim derdim para mercedes cla

0
    0 Yorumla
  • llmeelissss
    llmeelissss Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Bağımlılık.

3
    0 Yorumla
  • Yahel34
    Yahel34 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hic oynamam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Karı dırdırı çekmekten iyidir

0
    7 Yorumla
    • ecoocoeco
      ecoocoeco
      1 yıl

Çocuk gibi oyun oynayın tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok ben oynamam pek ama doğrusunu söyledim

Yorumla
    • ecoocoeco
      ecoocoeco
      1 yıl

Tm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sana bisey sorabilir miyim

Yorumla
    • ecoocoeco
      ecoocoeco
      1 yıl

Sor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Açık bir kızın kapanmasını nasıl sağlayabilirim

Yorumla
    • ecoocoeco
      ecoocoeco
      1 yıl

Şaka misin ya kız kapanıyosa kapnır kapanmıyosa kapanamz seni ilgilendirmez kapalı kız istiyosan kapalı bul

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Erkek olunca anlarsın dicem Ama anlayamazsınız

0
    0 Yorumla
  • çiçegimm1905
    çiçegimm1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

çocuk gibiler çünkü

2
    0 Yorumla
  • Chdyfy
    Chdyfy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Kızlarda öyle oldu artık

Mantıklı

0
    0 Yorumla
  • müftüahmet_200
    müftüahmet_200 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

kadin erkegini vezir yapmasi lazim

0
    0 Yorumla
  • bakirejderha
    bakirejderha Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Bizi mutlu eden bı o var zaten

0
    0 Yorumla
  • OnurgüLmez3437
    OnurgüLmez3437 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    1 yıl

Çünkü çok seviyoruz hobi gibi

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Bağımlılık

0
    1 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

ya da sadece zevk haftada belki 2 defa 2 saat ayırmak keyifli

Yorumla
  • yunus_gs
    yunus_gs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    1 yıl

Çünkü tirpleriniz egonuz çekilmiyor da ondan

0
    1 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

😂😂😂

Yorumla
  • Esᴄᴏʙᴀʀ
    Esᴄᴏʙᴀʀ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

Çünkü tribiniz cekilmiyor

0
    4 Yorumla
    • aylemmm
      aylemmm
      1 yıl

Sen evlenme zaten kertenkele gibi cocukar cıkıcak ortaya hiç değmez

Yorumla
    • yunus_gs
      yunus_gs
      1 yıl

Aynen knk tripleri çekilmez bunların çok haklısın

Yorumla
    • yunus_gs
      yunus_gs
      1 yıl

Dediklerin de aldırma kanka

Yorumla
    • Esᴄᴏʙᴀʀ
      Esᴄᴏʙᴀʀ
      1 yıl

Tm Eylem

Yorumla
  • Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Oyun erkekler için neden bu kadar önemli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler için maç neden bu kadar önemli? 27 cevap verildi
Erkekler neden oyun oynuyor? 41 cevap verildi
Erkekler için neden bu kadar önemli? 11 cevap verildi
Erkeklerin tek derdi neden oynaşmak? 70 cevap verildi
Erkekler Ve Oyun? 12 cevap verildi
Erkekler neden çok oyun bağımlısı? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨