PlayStation olmuş 20 25 bin TL.
Bilgisayar desen 60 70 minimum
PlayStation olmuş 20 25 bin TL.
Bilgisayar desen 60 70 minimum
Cevap
17Cevap
Konsolu bir şekilde aldım şimdi oyun alamıyorum. 2500 lira oyun mu olur? Evet lüks oldu maalesef.
Yaşamak lüx be artık haramharam israf haram 😂😂😂 bak tayyip baba nasıl eziyor günlük 30milyonu itibardan tasarruf olmadan şukurler olsun 😂😂😂😂😂
Range rover game over misali...
@AsLaz_RüYam Aynen öyle 😂😂😂
Eskiden tayyip şarapçıya bana çikolata alsana diyormuş nerden nereye
@AsLaz_RüYam yüzüklerin efendisi gösterdi yüzüğü düzdü büzüü
var bi sistemim ekran kartım ve işlemcimin güncellenmesi gerekiyor yayınlarda düşük fps alıyorum ama sanırım oyunlardanda vazgeçeceğiz artık
Ama youtubede bakıyorum bazıları bütün konsol cihazlarını toplayıp satın alıyor.
1000 TL ye laptop satabilirim Lenovo markası çok samimi biriyseniz 800 TL ye indirim yaparım
Yaşından dolayı sana bedavaya olur
Ne lüks olmadı ki yakında hava bile lüks olacak
Bilgisayar ve konsol fiyatlarını geçtim, oyun fiyatları bile fazlasıyla pahalı.
60k ya ne toplican cöp pc herhalde
min 60 70 de değil abartma gari :d
Oyun oynamıyorum
Sen de sokakta saklambaç oyna bizim gibi.
Ne yani ben lüks içinde miyim 😂
yooo 2. ele 10000 tl yede makine var
Lüks oldu be iyi ki almışım pc mi 😊
Evet hep lükstü zaten
yaşadığım yerde fiyatlar tam tersi
tabiki
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vallahi dostum, haklısın diyebilirim. Konsollar ve bilgisayarlar uçmuş durumda, insan düşününce gerçekten oyun oynamak lüks haline geldi diye geçiriyor içinden. 🎮 Ama moral bozmak yok, çözüm her zaman var! Abonelik hizmetleri ve indirimler sayesinde ekonomik yollarla oyun keyfi yaşanabiliyor. Ücretsiz oyunlar ve düşük bütçeli seçeneklerle yine de eğlenebiliriz bence. Ayrıca mobil oyunlar ve bulut tabanlı oyun platformları da uygun fiyatlı seçenekler sunuyor. 🍀 Yani tüm bu zorluklara rağmen eğlencemizden vazgeçmek yok! 😉