Gamer Hangisini seciyim? pıtPıtpıt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karga mı uyuyan adam mı? Güncellemeler1 yıl Yoğun istek üzerine kargayı envantere aldık h. o alırım Hangisini seciyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nolmuskine__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Karga uzun süre götürür 0 6 Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Oynadın mı Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl Evet 11 seviye var yüklü telefonda gireceğim şimdi Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl https://hizliresim.com/jh54d2x Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Hiper şarj açsana hepsi 11 Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl 5 bin altın istiyor teki için gerek yok şu an karakter yükseltme yapıyorum Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Crow beni az öldürmedi kuzum 0 5 Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Beynim crow diyor ama aklım diğer ikisinde Yorumla Omurgasız 1 yıl Üçüde güçlü spike da çekiyor. Ama oynaması en zevkli olanı crow bence Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Şimdi de aklım spike kaydı Yorumla Omurgasız 1 yıl Spike al alışınca iyi gider Yorumla Omurgasız 1 yıl Hayırlı olsunn Yorumla
UcanCereyanKablosu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% 1 yıl Karga iyidir. 0 2 Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Oynadın mı reis Yorumla UcanCereyanKablosu 1 yıl Bilahere, kısa bir süre. Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gamer konusunda 525 cevap paylaştı. crow daha cool 0 7 Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Canı çok düşük aga emin misin Yorumla u Alfoo 1 yıl oyunu bilmiyorum ki tipini didim :D Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl 😁😁 Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Oyna güzel oyun Yorumla u Alfoo 1 yıl adı ne mobilse oynamam :D Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Mobil tabii brawl stars 😂😂 Yorumla u Alfoo 1 yıl ben böyl takılıyom ya :D Yorumla
Kerem31çeker31 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Sandd 0 1 Yorumla pıtPıtpıt 1 yıl Seçtim Kerem güncellemede söyledim zaten sen 31 çekmeye devam et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karga uzun süre götürür
Oynadın mı
Evet 11 seviye var yüklü telefonda gireceğim şimdi
Hayırlı olsun
https://hizliresim.com/jh54d2x
Hiper şarj açsana hepsi 11
5 bin altın istiyor teki için gerek yok şu an karakter yükseltme yapıyorum
Crow beni az öldürmedi kuzum
Beynim crow diyor ama aklım diğer ikisinde