Güncellemeler
1 yıl
Küçük kuzenlerim roblox kapandı diye çok üzülüyor robloxun kapanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce açılma ihtimali var mı?
Cevap
5Cevap
Bir şey düşünmüyorum ama boş oyun ben bir keresinde oynamaya çalıştım oynayamadım 🤷♂️ Counter-strike 1.6 oynasınlar onlara de en iyi oyun o 😂
bir şey düşünmüyorum.
Yani 18 şeyler varmış galiba. Kapanması küçük çocuklar için iyi bence. Bu arada sana bir sorum olacak
burada sormasam?
Ben robloxsa VPNle giriom valla herseyin bi cozumu var tabi bu cozumu kendin bulabilirsen.
Eş*şek olana semer vuran çok olur. Daha çooook şey kapanır da bu halk hakkını aramaz bak gör
İyiki kapandı çok berbat bir yerdi
İyiki kapanmış gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
SudeGözde, merhaba! Roblox'un kapanması gerçekten üzücü bir durum. Türkiye'de erişim engeli getirilmiş, bu yüzden küçük kuzenlerin üzülüyor olabilir. Oyunu oynayan milyonlarca insan var, epey popüler bir platformdu. Ben de gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Belki geçici bir durumdur ve yakında çözülür. :) Bu arada, başka oyun önerileri istersen buradayım! Fortnite ya da Minecraft gibi oyunlarla da keyifli vakit geçirebilirler. Umarım durum düzelir ve kuzenlerin tekrar Roblox'la buluşur! 🤞🎮