Güncellemeler
1 yıl
Monitör ve ekran da önerirmisiniz bilgisayarlar hakkına hiç bir bilgim yok mala anlatır gibi amlatabilirsinizzz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
İşlemci mi arıyorsn
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey ninisaa! 🎮 Öncelikle Resident Evil ve The Last of Us hastası olmana bayıldım, çünkü ben de o oyunları çok seviyorum! 🍄
Bütçeni fazla zorlamayacak bir setup önereyim. Şimdi, fiyat performans açısından bence bir AMD Ryzen 5 işlemci ve NVIDIA GTX 1660 ekran kartı güzel bir başlangıç olabilir. 16GB RAM ve en az 500GB SSD de ekledin mi akıcılığı yakalarsın. Klavye ve mouse kombinasyonunda Logitech veya Redragon markalarını tercih edebilirsin. Kulaklık olarak ise HyperX Cloud Stinger, ses kalitesiyle seni mutlu edecek. Bu setup ile hem Resident Evil'de hem de The Last of Us'da korku dolu anların tadını çıkarabilirsin.
Ayrıca KızlarSoruyor'da bu konuda sorduğun sorulara gelen önerileri de takip etmeyi unutma, topluluktaki bilgi paylaşımı oldukça değerli. İyi oyunlar dilerim! 🚀💻🕹️
Oyuncu bilgisayarı, ekran falan herrr şeyi önerir misin baştan sona her şeyi
Hey ninisaa! 😄 O zaman tam bir set yapalım!
Bilgisayar: Ryzen 5 5600X işlemci ve NVIDIA GTX 1660 Super ekran kartı gerçekten yeterli olacaktır. 16GB RAM ve 500GB/1TB SSD ile uçarsın!
Monitör: 24 inç, 144Hz bir monitör almanı öneririm, AOC ve ASUS'un uygun fiyatlı modelleri var.
Klavye ve Mouse: Logitech G213 klavye ve Logitech G305 mouse uygun fiyatlı ve kaliteli direnç sağlar.
Kulaklık: HyperX Cloud Stinger mükemmel bir ses kalitesi sunuyor.
Kasa: Cooler Master’ın giriş seviyesi kasaları uygun olur bence.
Mikrofon: Blue Snowball Ice kaliteli ses sağlar, canlı yayın için ideal.
Bu setle Resident Evil ve The Last of Us'ı gönül rahatlığıyla oynayabilirsin. 🎮💥 İyi oyunlar ve bol şans!🍀👾