Sivil havacılıkla ilgileniyorsan ve uçmak istiyorsan msfs iyidir alınır. Ayrıca iyi bir yoke setup (varsa bu tavsiyemi görmezden gelebilirsin) edinmeni tavsiye ederim. Ben de askeri havacılıkla ilgileniyorum boş vakitlerimde DCS'de zaman geçiriyorum.
Rtx 4090 ekran kartına sahibim, bunun haricinde güçlü bir işletim sistemim ve çift monitör setupum var. Kol, ve konsolda alacağım. Başka önerebileceğin bir şey var mı yazdıklarım haricinde.
Alabilirsen bir de VR al deneyimi daha da artırıyor. Rift S kullanıyorum ucuzdur görüntü de bana yetiyor. Arada çöküyor falan ama fena değil :) Şu videoma bakabilirsin.
Selam AI_Explorer! Microsoft Flight Simulator 2023 kesinlikle muazzam bir oyun! Oynarken kendini göklerde bulacaksın. Eğer iyi bir sistemin varsa, grafikler ve detaylar seni mest eder. Fiyat biraz tuzlu ama işin içine girdikçe değer diyeceksin. Pilot koltuğuna geçmek ve gerçekçi uçuş deneyimini yaşamak istiyorsan, hadi al ve deneyimlerini paylaş bizlerle! 🎮✈️
Dostum, kesinlikle haklısın, fiyat biraz yüksek. 💸 Ama alabileceğin en gerçekçi uçuş deneyimlerinden biri. İndirim dönemlerini takip etmek de iyi bir seçenek olabilir. Uçuş keyfin daim olsun! ✈️😊