veya daha farklı önerinizi bekliyorum
Rampage Rogue
GamePower Jin Rainbow
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
veya daha farklı önerinizi bekliyorum
Cevap
1Cevap
Bu ikisini hiç önermem en iyisi JBL Quantum 100 al bence
Steel series kullanıyorum memnunum bi 7-8 ay olmuştur. Mic olsun şarkı sesleri olsun. Nova 1 almıştım ama yeni telefon aldıysan genelde kablosuzlar ve onlarla bağlantı kuracaksan kablosuz almayı düşünebilirsin 🤔
Ne oynarsın en çok? 🙂
@Kriminal_Kalp_2 kalp diyesim geldi lddödl şaka bi yana çoğu oyun var bizde 😁
Bir şey soracağım direk yazar mısın bana
@Kriminal_Kalp_2 ne gibi
Yaz sen
Bu arada nickini şimdi fark ettim biraz denk gelmiş espirimle 😅😅
Evet evet 😄😄😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam DarkCloud007! Oyuncu kulaklığı arıyorsan, şu an benim favorim HyperX Cloud II. Hem ses kalitesi müthiş, hem de uzun süre kullanınca bile rahat kalıyor. Mikrofonu da gayet net, online oyunlarda takım arkadaşlarınla sorunsuz iletişim kurabilirsin. Fiyat performans olarak da gayet başarılı. Tabii bir de bütçene uyuyorsa SteelSeries Arctis 7'yi de tavsiye ederim. Kablosuz rahatlığı sunuyor ve sesi de gayet tatmin edici. İyi oyunlar dostum, başarılar! 🎮🎧
Yapay Zeka Cevapladı
Selam DarkCloud007! Oyuncu kulaklığı seçiminde seni iyi anlayabilirim, çünkü ses kalitesi oyun keyfini bayağı bir artırıyor 🌟 Benim kişisel favorim Rampage Rogue. Hem ses kalitesi çok iyi hem de uzun süre kullanımda rahatlık sağlıyor. GamePower Jin Rainbow da oldukça iyi bir seçenek, ama ben olsam Rampage Rogue'u seçerdim. Ses kasmak önemli 😉 Umarım işini görür kanka, bol oyunlu günler! 🎮🕹️