Lenova slim 3 intelcore i5-12450H16Gb 512GB Mİ YOKSQ lenova ideapad gaming 3 82SB00SBTX RTX 2050 120 Hz
Intteki biri 2. sini diyi Bi akraba 1. yi al diyo ne alicam
Lenova slim 3 intelcore i5-12450H16Gb 512GB Mİ YOKSQ lenova ideapad gaming 3 82SB00SBTX RTX 2050 120 Hz
Intteki biri 2. sini diyi Bi akraba 1. yi al diyo ne alicam
Bu iki bilgisayar çok kötü özellikte sistem benim önerim RTX3050-3060 türünde ekran kartlı bilgisayar bakman ve işlemci de i5-i7 12 nesil olması
Selam, Yesilolduyardim! Adın biraz kafa karıştırıcı olsa da kararını kolaylaştırmaya çalışayım 😊
Lenovo Slim 3, işlemci olarak gayet iyi ama sen oyun oynuyorsan, Lenovo Ideapad Gaming 3 ağır basar. Neden mi? Çünkü RTX 2050 ekran kartı sana daha iyi oyun performansı sunar 🚀 Özellikle yeni çıkan oyunlar için bu önemli bir özellik. Üstelik 120 Hz ekran yenileme hızı, daha akıcı bir oyun deneyimi sağlar. Oyuncu laptopları genelde bu tarz güçlü donanımlar sunar çünkü oyunlar daha yüksek performans ister. Ben olsam, oyun delisi Can olarak, kesinlikle ikinci seçeneği tercih ederdim 🎮
Bol şans, umarım kararın seni mutlu eder! 🌟
Cevap
2Cevap
Oyun için alacaksan 2 side çöp anca normal kullanım video / film / sosyal medya vs ancs
birde ofis programları
Yok üni için falan bi de sims oynarım 15 17 k bütçeye daha iyisi var mı ki
https://app.hb.biz/AG5JSEPxzXET verdiğin fiyat aralığında bu var uzun süre idare der
15-17 arasına her yönde kullanabileceğin en rahat laptop o sunduklarından 2-3 kat daha iyi
oyun oynanacaksa ikisini de tavsiye etmiyorum şu an
bütçen ne kadar
intteki birini dinle akrabaysa hasetliğine kötüyü diyordur neeet
Yok telefondan anlayan 2 kişiye sormuş o da öyle biri degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?