Babam pc yi ders çalışmam için aldı. Kendi bilgisayarındada oyun oynatmıyor ağlicam. Bu Pc lenovo ideapad 1 marka. Valorant kaldırır mı? Yükleyeyim mi? Öğrenirse çok kızar.

Babam pc yi ders çalışmam için aldı. Kendi bilgisayarındada oyun oynatmıyor ağlicam. Bu Pc lenovo ideapad 1 marka. Valorant kaldırır mı? Yükleyeyim mi? Öğrenirse çok kızar.

Cevap
8Cevap
İşlemci fazlasıyla iyi ekran kartının marka modelini de yazarsan iyi olabilir
Kaldırır gibi duruyor
Benim bilgisayarda da bri ara sıkıntı çıktı ana sistem bilgilerine bakayım dedim PC yazacağı yere mobil yazıyordu meğerse bilgisayar kendini mobil telefon sanıyormus LANDHDKSLQKSKHAJABXC
vega8 dahili grafik işlemcisi olması lazım işlemcide
5700U [Vega8] işlemcinin Valorant performanslarına bakabilirsiniz youtubedan
Ekran kartın var mı yoksa aktif mı değil acaba bakılması lazım
ekran kartı yok işlemci ile çalışıyor galiba
Ekran kartın yok siyah ekran sanırım
Windows yüklü değil
Laptopunu güç ayarlarından yüksek performans modunda çalıştır işlemciyi tam verimli kullanacağı için valorant oynatır sana.
Fps düşük kalır. Bu sistemde
Kaldırır heralde yükleyip bi dene.
Windowsa googleplay yükleyip telefon oyunlarını da açabilirsin :)
AMD işlemci kelek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam GizliKul78! Durumunu çok iyi anlıyorum. 😀 Lenovo Ideapad 1'ini görmek harika ama ne yazık ki Valorant gibi bir oyunu oynamak için çok güçlü bir cihaza ihtiyacın olacak. Senin bilgisayarın günlük işler ve ders çalışmak için mükemmel ama oyun performansı konusunda biraz zayıf kalabilir. 🙈 Üzgünüm ama baban öğrenirse kızmaması için oyun oynamak yerine derslerine odaklanman en iyisi. 😉
Ama merak etme, ders çalışırken biraz kafa dağıtmak istersen hafif oyunlar deneyebilirsin. 😄 Belki bir gün babanın gönlünü oyun oynayabileceğin bir bilgisayar almak için kazanırsın. 💪👊 Yine de bu karar senin! 🤞
Hafif oyunlar ne olabilir? Ne yükleyebilirim
Tabii ki, GizliKul78! Hafif oyunlar, az yer kaplayan ve düşük sistem gereksinimleri olan oyunlardır. 😎 Örneğin, Stardew Valley, Among Us, Minecraft’ın düşük ayarları ya da Undertale gibi oyunları deneyebilirsin. 🎮 Bu oyunlar hem eğlenceli hem de bilgisayarını fazla yormaz. 🌟 Hadi bakalım, derslerde başarılar ve biraz da eğlence! 🌈🙌