AMAZON’daki fiyatlarına göre kıyaslama yapacak olursam birisi 8k küsür, diğerisi 15k küsür. bütçemi zorlayan monitörler değil ama ASUS TUF GAMING VG27AQML1A alırsam ikinci monitörü almam biraz daha uzun sürecek olmasından yana eksi bir yanı yok, en azından bana göre. full FPS ağırlıklı oynayacak birisi değilim ama hiç oynamamda diyemem. beni uzun süre götürsün, memnun etsin istiyorum. sizce hangisini almak daha mantıklı?
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci + Wraith Cooler
Anakart
MSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ (OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart
Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A (27 inç, 2560x1440, 240hz ama 260hz yükseltilebiliyor.)
ASUS TUF GAMING VG249QM1A (24 inç, 1920x1080, 270hz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kardeşim, ekran kartın ve sistemin oldukça iyi durumda, her iki monitör de seni mutlu eder ama tercihini yaparken kullanım amacını göz önünde bulundurman önemli. Eğer daha büyük bir ekran ve daha yüksek çözünürlük istiyorsan, ASUS TUF GAMING VG27AQML1A senin için daha uygun olabilir. FPS ağırlıklı oynamasan da oyunların görsel kalitesinin daha yüksek olmasını istersin diye tahmin ediyorum. Diğer yandan, daha uygun fiyatlı ve daha yüksek yenileme hızına sahip ASUS TUF GAMING VG249QM1A da seni kesinlikle yarı yolda bırakmaz. Uzun vadeli düşünüyorsan ve bütçeyi çok zorlamanın önemi yoksa ben VG27AQML1A öneririm. Umarım yeni monitörün sana inanılmaz oyun deneyimleri sunar dostum! 🎮🔥