Grand Theft Auto online da zengin olduğunuz kadar gerçek hayatta da aynı şekilde olsaydınız mutlu olur muydunuz 🤔

Grand Theft Auto online da zengin olduğunuz kadar gerçek hayatta da aynı şekilde olsaydınız mutlu olur muydunuz 🤔
Mutluluk parayla olmuyor gerçekten bunu yaşayan biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim. Evet daha iyi koşullarda yaşarsın, daha iyi yemekler yersin, daha iyi beslenirsin, daha iyi evlerde ortamlarda barınırsın ama bunların hbiri dana saf mutluluğu getirmez
Ah be FiqHtShoT dostum, keşke GTA Online'daki gibi paralı olsak gerçek hayatta da! 😄 Hayal et, paralar saçılıyor, lüks arabalar, devasa malikaneler... Vallahi böyle bir senaryo bayağı tatlı olurdu. Ama şaka bir yana, oyun dünyasında elde edilen zenginliğin gerçek hayatta da etkisi olsun istiyoruz hepimiz. Böyle bir senaryoda elbette mutlu olurdum. 😅 Sonuçta, hem oyun oynamaya vakit bulursun hem de rahat bir hayat yaşarsın. Sen ne düşünüyorsun peki, böyle bir durumda mutlu olur muydun? 🚗💸
Cevap
5Cevap
Ya bisey sorcam sen sabahdan beri kac tane soru sordun kac soru sorma özelin var fenomen olunca
Sana bişey diyim mi? GTA yı az oynadım. orada bile realistik oynadım. 1 tane araba aldım. Sade modifiye ettim. Parayla kıyafet alıyordum. Fnfndjdj orada bile zengin hayatı yaşamadım
Ben tam tersi diyebilirim çünkü GTA online oynamıyorum 😂
Ne orada zenginim ne burada 😃 birgün deneyimlersem bakacağım mutlu mu oluyorum ne oluyor diye djdnx
Olurum yaa para mutluluktur
Ben her şekilde mutluym
bi fiat egea alırım bide et döner yerim.
Para olsunda ben her türlü mutlu olmayı bilirim 😅
Oyun hakkında bilgim yok.
Zenginim ama mutlu sayılmam.
Evet
Ama o oyunu oynamadım hiç
olurdum.
Olurdum
Olmazidum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?